Ljubica i Mihailo Karađorđević: Princeza Natalija odrastaće u Topoli

Ljubica i Mihailo Karađorđević: Princeza Natalija odrastaće u Topoli

Autor: | 30/12/2018

0

Pozdravljajući se sa princom Mihailom i princezom Ljubicom Karađorđević, koje smo letos posetili u Topoli, obećali smo im da ćemo ponovo doći u goste. Kraj godine učinio nam se kao idealna prilika za novi susret sa mladim parom, koji je u tom trenutku odbrojavao dane do dolaska na svet prvog deteta – ćerke Natalije.

Dočekali su nas srdačno i nasmejano, spremni da nas uprkos hladnoći i princezinoj poodmakloj trudnoći povedu u razgledanje živopisnog krajolika. Posle obilaska istorijskih znamenitosti, kao što su „Muzej kralja Petra“, crkva „Sveti Đorđe“ i „Karađorđev konak“, dan smo završili u “Kraljevoj vinariji” staroj skoro jedan vek, gde se u bocama prekrivenim debelim slojem prašine čuvaju vina iz vremena Mihailovih predaka.

Bebu ćete po rođenju u Beogradu dovesti u Topolu.

Mihailo: Upravo tako. Odavno smo odlučili da tu izgradimo dom, a i Ljubica i ja smatramo da je mala sredina idealna za podizanje dece.

Nastavak intervjua i ekskluzivne fotografije potražite u prazničnom dvobroju magazina Hello! koji je u prodaji od petka 28. decembra.

Eva Čubrović Luka Šarac