Usklađeni i zagrljeni: Dženifer Lopez provela Božić sa svojim zgodnim dečkom

Usklađeni i zagrljeni: Dženifer Lopez provela Božić sa svojim zgodnim dečkom

Autor: | 26/12/2018

0

Američka pevačica i glumica Dženifer Lopez (49) sa svojim pratiocima na Instagramu podelila je fotografije s ovogodišnje proslave praznika. Naime, ovaj Božić odlučila je da provede s porodicom i dečkom, inače penzionisanim i uspešnim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (43).

Povodom Božića, srećan par čak se i modno uskladio pa su tako nosili identične crvene pidžame što je potpuno oduševilo njihove obožavaoce.

Dženifer i Aleks u vezi su od marta prošle godine, a svoju ljubav vrlo rado pokazuju na društvenim mrežama. Nisu među onim parovima koji svoju vezu kriju od javnosti, a u medijima često govore o svojoj ljubavnoj sreći. Već neko vreme žive zajedno u Njujorku, a takođe se šuška da bi par uskoro mogao i da se veri.

To nijednome od njih ne bi bio prvi brak. Naime, pevačica iza sebe ima već tri propala braka, dok je Rodrigez u braku bio 'samo' jednom. Iz prvog braka s Sintijom Skurtis (45) ima dve ćerke, a Dženifer je s njegovim ćerkama izuzetno bliska i igra veliku ulogu u njihovu odgoju.

 

View this post on Instagram

 

Christmas 2018 #gratitude #peace #love #joy WISHING YOU ALL THE MERRIEST CHRISTMAS EVER. Love you ?

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Dec 25, 2018 at 4:00pm PST

hellomagazin.rs Instagram

Najnovije vesti