Petra Eklston posle burnog razvoda uživa u zagrljaju biznismena (video)

Petra Eklston posle burnog razvoda uživa u zagrljaju biznismena (video)

Autor: | 26/12/2018

0

Prošlogodišnji razvod od milijardera Džejmsa Stanta (36) Petru Eklston (30) je pogodio, ali u 2018. godini ćerka Slavice (60) i Bernija Eklstona (88) dočekala se na noge te je ponovno srećna.

Bogata naslednica i biznismen Sem Palmer navodno su u vezi nepunih godinu dana, a mlađu sestru Eklston fotografi su uhvatili na Beverli Hilsu, u odlasku na romantičnu večeru s novim dečkom, piše Daily Mail.

Palmer je električar po struci, a bavi se prodajom rabljenih luksuznih automobila. Petra je Sama upoznala preko biznismena Džeja Rutlanda (36).

 

Petra se odlučila za kremasto izdanje sa skupocenom Birkin torbom kakvih, po sopstvenom priznanju, u ormaru ima na desetine. Sestra Tamara Eklstone (34) deli ljubav prema slavnim torbicama, koje imaju ulogu svojevrsnog statusnog simbola, a nazvane su po Džejn Birkin (72), pevačici, glumici i nekadašnjem modelu.

Osim ekskluzivnih torbica, sestre dele i strast za dobrim partijima i zabavom, tako su nedavno Petrin 30. rođendan proslavile zajedno, na tematskom partiju koji je oživeo duh 80-ih godina prošlog veka.

 

View this post on Instagram

 

Girls just wanna have fun

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on Dec 19, 2018 at 8:09pm PST

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: petra eklston