Emina Jahović o ljubavi i braku: Zašto bi žena koja se ostvarila kao majka i prošla kroz razvod ponovo nekom rekla "da"?

Emina Jahović o ljubavi i braku: Zašto bi žena koja se ostvarila kao majka i prošla kroz razvod ponovo nekom rekla "da"?

Autor: | 26/12/2018

0

Kada govorimo o javnim ličnostima o kojima smo najviše čitali i slušali u godini na izmaku, čije su nas životne priče najviše radovale, rastuživale, pa i intrigirale, na samom vrhu liste nalazi se pevačica Emina Jahović (36). Pop zvezda sa stalnom adresom u Istanbulu, u februaru nam je otkrila da je odlučila da stavi tačku na deset godina dug brak s jednim od najpopularnijih turskih pevača Mustafom Sandalom (48), a par se i zvanično razveo u junu. Razišli su se na civilizovan način, bez teških reči, a i dalje se zajedničkim snagama bore da svoje sinove Jamana (10) i Javuza (7) izvedu na pravi put.

S dolaskom jeseni, usledile su i nove priče o Emininom životu kada je javnost saznala da pevačica ima novu ljubav i da je u vezi s turskim biznismenom Sadetinom Saranom (54). Dok se u medijima još prebrojavaju milioni koje njen novi partner ima na računu i dok se licitira o tome koliko je veza među njima ozbiljna, atraktivna pevačica otkrila je da su je pređašnja dešavanja u emotivnom životu dosta promenila i da su njeni planovi za budućnost prvenstveno vezani za poslovne uspehe, jer smatra da će zbog toga sinovi biti ponosni na nju.

Kada govorimo o razvodu, iako su mediji mesecima spekulisali da nešto nije u redu s vašim brakom, ipak su sve iznenadile poruke koje ste Mustafa i vi ostavili na vašim „Instagram“ profilima na Dan zaljubljenih, a u kojima je pisalo da ste odlučili da se raziđete. S kakvim emocijama danas gledate na tu objavu?

– Bio je to vrlo bolan trenutak jer sam s Mustafom provela deset godina u braku, a četrnaest godina smo bili zajedno. Dugo sam lagala najpre samu sebe, a potom i druge da je u našem odnosu sve u redu. Međutim, jednog dana kao da me je neko polio hladnom vodom i videla sam istinu. Već tada sam znala šta treba da radim, ali sam prvo mnogo razgovarala o tome s prijateljima i članovima porodice. Mustafa je zaista veliki čovek, pun razumevanja i odličan otac našoj deci. Ali ja sam shvatila da mi je važnije da budem dobro nego da trpim sve što bih morala da trpim da sam ostala u braku u kome se ljubav između partnera ugasila. Danas znam da sam donela pravu odluku.

Kada je reč o vašem razvodu, jedna od glavnih tema bila je materijalno bogatstvo koje vam je pripalo, a pre svega vrednost kuće u kojoj ste ostali da živite s decom u Istanbulu.

– Razumem da je ta tema ljudima bila najinteresantnija, ali ja se u trenutku rastanka od Mustafe nisam razlikovala ni od jedne druge žene koja ostane sama sa svojim sinovima u kući i ta kuća odjednom postaje prazna. Bilo mi je samo važno da moja deca izađu iz cele priče sa što manje posledica, jer stariji sin nije mogao da spava nakon našeg rastanka i to me je najviše bolelo. Što se tiče materijalnih stvari, sva imovima koju smo Mustafa i ja stekli pripada našoj deci, a hvala bogu, stekli smo dovoljno da njih dvojica mogu da pohađaju najbolje škole koje sami izaberu i da imaju dobre startne pozicije. Ja dalje nastavljam sama, a cilj mi je da budem uspešna poslovna žena na koju će sinovi jednog dana biti ponosni.

Da li je Sadetinu bilo teško da vas osvoji?

- Mene je vrlo teško osvojiti. Imala sam malo veza u životu i sa mnom može da bude samo muškarac koji me voli i poštuje.

Razmišljate li o drugom braku?

- Ne, jer se neću više udavati. Zašto bi žena koja se ostvarila kao majka i prošla kroz razvod ponovo nekom rekla "da"? Zarad čega? 

Nemate želju da ponovo osnujete porodicu i možda dobijete treće dete?

- Oduvek sam želela da rodim ćerku i ta želja nije nestala. Možda jednog dana usvojim devojčicu kada ostvarim svoje poslovne ambicije. Imam dovoljno ljubavi u sebi za takav korak. Međutim, trebalo bi da se desi veliko čudo da se odlučim da se za nekog udam i rodim mu dete. Takav scenario ne postoji u mojim planovima - rekla je Emina u intervjuu za Story.

 

hellomagazin.rs Andreja Damnjanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti