"Huawei" nadmašio sva očekivanja: Audio-vizuelni spektakl za pamćenje

"Huawei" nadmašio sva očekivanja: Audio-vizuelni spektakl za pamćenje

Autor: | 25/12/2018

0

Huawei je u subotu napravio žurku za pamćenje na najpoznatijoj lokaciji u Beogradu. Neka od najvećih imena svetske DJ scene, Paul Van Dyk, Sandy Rivera i Girl Panic, zabavljala su goste sve do ranih jutarnjh časova u prepunoj Štark areni. Svi prisutni su uživali u audio – vuzelnom spektaklu, a kompanija Huawei ovim događajem nadmašila je sva očekivanja i pokazala da je sa razlogom među globanim liderima u oblasti tehnologije i mobilnih uređaja.

Veliki broj ljudi je odlučio da ovu subotu provede u Štark areni, u društvu svojih prijatelja (eng. mate), a Huawei se pobrinuo da atmosferu dovede do usijanja! Uz prisustvo poznatih ličnosti, partnera i brojnih predstavnika medija, ovo je bila najposećenija lokacija u Beogradu.

Audio – vizuelnim spektaklom koji je najavljivan, kompanija Huawei je želela svojim korisnicima da pruži jedinstveno iskustvo, koje neće pamtiti kao još samo jedan izlazak, već kao nezaboravan događaj. A da su u tome uspeli, govori činjenica da su po ko zna koji put pomerili granice u organizaciji i inovativnosti, pa su se oko glavne bine koja je bila u samom centru arene našle još četiri manje bine.

Uz to, do sada neviđena količina LED ekrana i svetlosnih uređaja, pozicionirani su tako da je svako od prisutnih mogao da doživi jedinstveni osećaj, uživajući u svemu što je moderna audio – vizuelna tehnologija u stanju da nam pruži.

-Ova godina donela je velike uspehe Huawei brendu, a prepuna arena njen je savršen završetak i znak da radimo pravu stvar. Naša glavna misija je da pomerimo granice u svemu što radimo i učinimo mogućim za sve naše korisnike da imaju najbolje korisničko iskustvo u svakom segmentu komunikacije sa našim brendom. Večeras su ovde Huawei korisnici i njihovi prijatelji (eng. mate). Neki od njih možda još uvek nisu deo Huawei porodice. Međutim, siguran sam da je ovo ovo noć koja menja stvari, jer su i večeras videli da od nas mogu da očekuju samo najbolje. Ovo je noć kada smo svim našim korisnicima rekli - veliko hvala, a onima koji to nisu - dobrodošli, rekao je George Zhang, direktor Huawei Device za region Balkana.

DJ dvojac W&W nažalost nije uspeo da dođe na nastup zbog zadržavanja na aerodromu gde su više od 10 sati čekali na poletanje leta koji je na kraju i otkazan.

Marija Milenković
Tagovi: Huawei

Najnovije vesti