Prelepa i skromna: Modno izdanje kraljice Ranije oduševilo je svet

Prelepa i skromna: Modno izdanje kraljice Ranije oduševilo je svet

Autor: | 21/12/2018

0

Na prestižnoj dodeli nagrada na Arab Social Media manifestaciji u Dubaiju, jordanskoj kraljici Raniji je uručena prestižna nagrada Uticajna ličnost godine, a svojom pojavom još jednom je sve nas oduševila, piše Elle.

Kraljica Ranija je bez izuzetka za kraj godine ostavila da vidimo njena najsofisticiranija izdanja, predstavljena smelim stilskim izazovima kojima je inače sklona.

Na prestižnom događaju, harizmatična brineta kao od šale kombinovala je svečane materijale različitih tekstura i tako predstavila veoma inspirativno izdanje za prestojeće praznike. Naime, usku bluzu od pliša sa "V" izrezom, kombinovala je sa laganim, sitno plisiranim kilotama midi dužine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Francisco Campelo (@colunadocampellooficial) on Dec 12, 2018 at 2:51am PST

Kombinaciju je nadogradila efektnim metalik kaišem i Diorovim salonkama i tako stajling podigla na elegantan nivo. Izbor boje, koji je podrazumevao smaragdno zelenu od glave do pete, nije slučajan, jer se odlično slagao sa njenim tenom kao i kestenjastom i blago talasastom kosom.

Njen izbor je i ovog puta bio za svaku pohvalu, a posebno zbog činjenica da su kilote i bluza jednog street brenda koštale manje od 100 dolara, što je dokaz da dobra kombinacija ne mora da bude skupa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE Ukraine (@elle_ukraine) on Dec 11, 2018 at 5:49am PST

hellomagazin.rs Guliver/Getty