Ivana Dudić za novi Hello!: Plašila sam se Dubravke Mijatović

Ivana Dudić za novi Hello!: Plašila sam se Dubravke Mijatović

Autor: | 21/12/2018

0

Ulogom policajke u seriji “Ubice mog oca” zaintrigirala je javnost, a potom nas oduševila u još dva izuzetno uspešna projekta televizije “Prva” - “Istine i laži” i “Urgentni centar”. Zbog  snimanja jednog holivudskog ostvarenja Ivana Dudić ovog leta propustila je odmor na nekoj romantičnoj obali, ali će plodove svog rada pokupiti u septembru na premijeri u Los Anđelesu. Jesen joj je donela lepe vesti na privatnom planu, kao i angažman u drugoj sezoni hit-serije “Senke nad Balkanom”, u kojoj će spojiti velike strasti - glumu i mađioničarski zanat. O izazovima profesije, snovima i strepnjama, mlada nada srpskog glumišta pričala nam je sa puno entuzijazma u kratkoj pauzi između brojnih obaveza.

Gledamo vas u tri izuzetno popularne serije. Uspevate li da odgledate poneku epizodu?

- Teško... Uspela sam da uhvatim dve, tri epizode “Urgentnog centra” i vrlo sam zadovoljna. Svi smo uradili dobar posao. Žao mi je što ne stižem da vidim i ostale, ali samo mogu da budem ponosna i srećna što sam deo takvih timova.

U “Urgentnom centru” igrate doktorku Natašu. Kako ste doživeli to iskustvo?

- Kada treba da stanem u kadar sa nekim starijim kolegom, sjajnim glumcima, imam veliku tremu. Ja sam klasični štreber. U predstavi “Kad su cvetale tikve” igram sa Mišom Janketićem, koji je predivan, brižan i ima mnogo strpljenja prema nama mladima, ali stati sa njim na scenu za mene je bio ogroman izazov. Tako sam i pored Dubravke Mijatović, koja mi je direktna partnerka u “Urgentnom centru”, imala strašnu tremu. Mislila sam da je mnogo stroga, što i jeste, ali samo u poslu. Kada radimo, moramo tome apsolutno da se posvetimo. Uprkos mom strahu, ispostavilo se da je ona sjajna osoba, potpuno nenametljiva i spremna da prihvati sugestije, čak i moje, bez trunke sujete, tako da je sve išlo lagano. Iskustvo sa snimanja te serije zaista je prelepo.

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji od petka 21. decembra.

Deana Đukić Luka Šarac