Ivan Ivanović nakon osam godina napušta televiziju Prva, Žarko Laušević mu je poslednji gost?

Ivan Ivanović nakon osam godina napušta televiziju Prva, Žarko Laušević mu je poslednji gost?

Autor: | 20/12/2018

0

Kako pišu domaći mediji, Ivan Ivanović napušta televiziju Prva, gde već osam godina vodi popularni šou-program "Veče sa Ivanom Ivanovićem". Voditelj i jedno od omiljenih televizijskih lica odlučio je da se povuče s malih ekrana i da u poslednjoj emisiji ugosti glumca i svog velikog prijatelja Žarka Lauševića.

- Ivanu je novi menadžment ponudio nastavak saradnje, ali on nije prihvatio njihovu ponudu. Poslednji njegov intervju gledaćemo u petak, kada će mu gost biti Žarko Laušević u 272. epizodi. Glumac i voditelj su dugogodišnji prijatelji, a konačno će sesti da razgovaraju i pred kamerama - kaže sagovornik Kurira blizak voditelju i dodaje:

- Ivan želi da ode u velikom stilu. Trenutno je rešen da napusti male ekrane i nastavi posao u nekoj marketinškoj agenciji, ali da ostane i usko vezan za medije.

Ivan Ivanović je u telefonskoj izjavi za navedeni list kratko poručio: "Nemam komentar".

S druge strane, sa TV Prva ovom dnevnom listu su dali sledeći komentar:

- Nije bilo razgovora na tu temu, niti se bavimo spekulacijama. Emisija 'Veče sa Ivanom Ivanovićem' se snima i već u petak u standardnom terminu, u 22 sata, možete pogledati ekskluzivni intervju sa glumcem Žarkom Lauševićem.

Inače, na promociji nove knjige svog gosta Lauševića novinarima je poručio da jedva čega da ga ugosti.

- Ovo će biti verovatno najveći intervju u mojoj karijeri - rekao je Ivanović, čija emisija je, da podsetimo, počela sa emitovanjem 14. maja 2010. godine, kada je napravila pravi bum na našem medijskom nebu.

Ivan Ivanović proteklih godina ugostio je zvezde iz raznih sfera javnog života. Pored brojnih naših pevača, glumaca, političara i sportista, voditelj je zagazio i na strano tržište, pa su mu svojim prisustvom studio uveličali Sting, Monika Beluči, Plasido Domingo, Mariza, Leni Kravic, Stiven Sigal, Bili Ajdol, Alen Delon, Brajan Feri...

Osim što je ugostio brojne zvezde, Ivanović je postao prepoznatljiv i po šalama na račun poznatih ličnosti, a na meti mu je najčešće bila Jelena Karleuša, koja je do 2013. podnela oko 50 tužbi protiv TV Prva na konto Ivanovih prozivki. Voditelj je u jednom intervjuu izjavio da će, kad odluči da se povuče sa ekrana, ugostiti upravo JK u poslednjoj epizodi, ali, kako stvari stoje, to se neće desiti.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/ivan-ivanovic-od-rodenja-patim-od-viska-samopouzdanja/

 

 

hellomagazin.rs Luka Šarac
Tagovi: Ivan Ivanović