Raskošna i prirodna lepota Nine Badrić nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Raskošna i prirodna lepota Nine Badrić nikoga ne ostavlja ravnodušnim

Autor: | 18/12/2018

0

Pevačica koja važi za jednu od najlepših u regionu, ali iz razloga jer nije ništa "korigovala" na sebi, već je potpuno prirodna i svojom raskošnom lepotom i čarobnim osmehom pleni, pokazala je kako možete biti seksepilni, a ne vulgarni, u mini haljini.

Nina je ovih dana u Beogradu snimala šou-program RTL-ove "Zvezde", gde se pojavila u maloj crnoj haljini dobokog dekoltea, sa šljokicama i perjem. Frizure svedene u nisku punđu, uz decentnu šminku, Nina je oduševila sve svoje fanove objaviši fotografiju na Instagramu.

- Najzgodnija žena na estradi, a još prirodna - bio je jedan od komentara, dok je drugi kompliment stigao od žene, čime je još više dobio na važnosti, jer nema ništa lepše nego kada kompliment stigne upravo od druge žene:

- Draga Nina, izgledaš kao mlađa sestra Klaudije Kardinale. Moram da priznam da si lepša od nje. Ta prirodna i raskošna lepota. Očarana sam!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Dec 16, 2018 at 3:37am PST

A onda se pojavila kao gošća u jednoj muzičkoj emisiji u kojoj su kraj nje bili Petar Grašo, Masimo... Duga šljokičava haljina i prepoznatljiv osmeh, zaista su dovoljni da izgledate glamurozno.

Šta vi kažete?

Nina Badrić bolje izgleda u...

Crnoj mini haljini, mlađe i lepše deluje
Dugoj šljokičastoj haljini, taj stil dive joj odgovara

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

 

 

View this post on Instagram

 

Uživala sam sinoć maximalno gostujući u sjajnoj emisiji A strana na Hrt-u. Genijalna ekipa Masimo Tony Petar Grašo bili su u svakom pogledu odlicno drustvo ??????

A post shared by Nina Badric (@badrich) on Dec 16, 2018 at 11:20am PST

hellomagazin.rs/m.g. Antonio Ahel/ATA Images