Tanja Ribič i Branko Đurić Đura imaju najoriginalniji ritual kićenja jelke (foto)

Tanja Ribič i Branko Đurić Đura imaju najoriginalniji ritual kićenja jelke (foto)

Autor: | 17/12/2018

0

U domu bračnog para glumice Tanje Ribič i glumca i muzičara Branka Đurića Đure, nikada nije dosadno, a posebno kada se približe novogodišnji praznici i kada je čitava porodica na okupu.

Svake godine se tradicionalno kiti jelka u njihovom domu, velika, bogata i sa zvezdom na vrhu. Takvi trenuci se obavezno zabeleže za uspomenu i dugo sećanje, ali način na koji to radi ova skladna porodica je ono što nije uobičajeno za videti.

Kada su na okupu njihove ćerke Zala i Ela Đurić, kao i potpuno raspoloženi mama i tata, a onda su svi zajedno spremni za zabavu, te od kićenja jelke nastaje čitava priča.

Prošle godine je tata morao da na ramenima nosi ćerku da bi postavili zvezdu na vrh visoke jelke...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic) on Jan 14, 2018 at 11:37am PST

Ali, ove godine, pošto deca neverovatno brzo rastu i jačaju za jednu godinu, a roditelji "strašno brzo stare u toj jednoj godini", situacija se promenila! Raspoložena mama je pokazala i kako:

- Kakvu razliku napravi samo jedna godina! Pogledajte kako je kićenje jelke izgledalo prošlog decembra, kada je otac držao našu malenu ćerku da bi postavila zvezdu na vrh drveta. Sada je ona najjača, pa ona nosi oca!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by T A N J A R I B I C (@tanja__ribic) on Dec 15, 2018 at 12:48pm PST

U veseloj porodici kao što je njihova zaista nikada nije dosadno, a tako i treba da bude, posebno kada su praznici pred vratima.

hellomagazin.rs/m.g. Boško Karanović

Pročitajte još