Tamara Dragičević i Jelena Gavrilović: Vodimo računa o zdravlju, jer na njega ne obraćaš pažnju kada si mlad, lep i kada ti sve stoji

Tamara Dragičević i Jelena Gavrilović: Vodimo računa o zdravlju, jer na njega ne obraćaš pažnju kada si mlad, lep i kada ti sve stoji

Autor: | 17/12/2018

0

Šarmantne glumice Tamaru Dragičević i Jelenu Gavrilović, koje gledamo u serijama “Žigosani u reketu” i “Istine i laži”, spojila je jedna stvar. Obe su odlučile da se posvete svom fizičkom izgledu i dovedu ga do savršenstva, a tima i poboljšaju zdravlje.

Očigledno da je za epitet najbolje građenih dama sa javne scene kod njih zaslužna teretana i iscrpni treninzi.

- Trudim se da što sam starija više vodim računa o zdravlju, jer na njega ne obraćaš pažnju kada si mlad, lep i kada ti sve stoji. Polako punim 36 godina i ne mogu da kažem da imam frku od starosti. Želela bih da dostojanstveno ostarim. To je za glumicu jako važno - kaže za Scenu Jelena Gavrilović.

I njena koleginica Tamara Dragičević je istog mišljenja, pa je u poslednje vreme često u teretani gde se posvetila i boksu.

Uprkos poslovnim angažmanima na seriji i u pozorištu, njih dve ne odustaju da se uz to i zdravo hrane.

- Druga sezona serije “Istina i laži” je manje intenzivna u odnosu na prvu. Manje radim, ali se trudim da uprkos poslovnim obavezama sve uskladim. Moraš sebi da posvetiš vreme - kaže Jelena.

Tamara je zadovoljno time kako je publika prihvatila seriju “Žigosani u reketu” gde tumači lik novinarke.

- Do sada nisam bila u prilici da tumačim lik novinarke, tako da mi je ova uloga veliki izazov. Inače, Maja nije baš previše srećna što radi u tabloidu, ali voli svoj posao. Uvek se trudim da opravdam lik koji tumačim i da stanem iza njega - priča glumica.

hellomagazin.rs Tijana Vuković/Mirko Tabašević

Najnovije vesti