Andrija Kuzmanović: Možda je malo sramota da sa 34 godine kažem da imam simpatiju, ali tako je

Andrija Kuzmanović: Možda je malo sramota da sa 34 godine kažem da imam simpatiju, ali tako je

Autor: | 17/12/2018

0

Veliki Duško Radović je tvrdio da je dovoljno da čovek u životu bude pametan samo dva puta,  kada bira zanimanje i bračnog druga.

Sa njegovim mišljenjem slaže se i glumac Andrija Kuzmanović, koga gledamo u popularnoj seriji "Jutro će promeniti sve".

On ne krije koliko priželjukuje da se ostvari u ulozi oca, ali smatra da deca ne mogu da se prave napamet. Kaže da je odrastao u porodici koja mu služi kao odličan primer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESQUIRE Serbia (@esquiresrbija) on Mar 15, 2018 at 12:33am PDT


- Ako si dobar partner bićeš dobar otac, i obrnuto. Svakako mislim da treba dobro odabrati životnog partnera, deca ne mogu da se prave "napamet", mora da postoji dobra podloga i oba roditelja da budu tu. Ja sam rastao u takvoj porodici. Imao sam dobar primer, model. Voleo bih da ga ponovim - rekao je u razgovoru za Informer i istakao da je došlo vreme da razamišlja o porodici.

- Imam 34 godine, iako zapravo vreme za mene i ne znači ništa, u suštini. Ali mislim da jeste došlo to neko zrelo vreme da razmišljamo o kući, porodici, kaže i dodaje da za sada ima samo simpatiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) on Sep 19, 2018 at 1:20am PDT


- Imam simpatiju za sada, ali nadam se da će to da preraste u nešto drugo... Iako je možda malo sramota da sa 34 godine kažem da imam simpatiju, ali tako je kako je. Videćemo gde će to da ode - priznaje i otkriva da ona ne pripada svetu glume.

- Imam dosta kolega, kao što su Petar Benčina i Tamara Dragičević, koji su u braku i sjajno funkcionišu. E, a sa Tamarom sam imao prvi filmski kadar u životu! U "Montevideu". Sedimo Tamara i ja na setu i ona kaže: "Ovo mi je prvi kadar na filmu", a ja odgovaram: "Pa i meni!" Nije loše posle ispalo... Elem, Tamara i Pera kao glumci u braku odlično funkcionišu, ali ja gledam da se ne zaljubim u struci. Ali nikad se ne zna! Ko zna šta nosi dan, a šta noć - kaže Andrija Kuzmanović u razgovoru za "Informer".

Hellomagazin.rs/M.M Luka Šarac/Antonio Ahel/Ata/Instagram/esquiresrbija/gloria

Najnovije vesti