Nina Badrić je kroz pesmu rekla da je njen brod ljubavi pretrpeo ozbiljno oštećenje

Nina Badrić je kroz pesmu rekla da je njen brod ljubavi pretrpeo ozbiljno oštećenje

Autor: | 16/12/2018

0

Kraj muzičkog leta obeležila je njena emotivna balada koja se završava stihovima: “Rekao si da nikad neće doći kraj, a došao je”. Iako je u spotu snimljenom na Brionima izgledala srećno i zadovoljno kao nikad pre, tekst pesme ipak je probudio iskre sumnje.

Već tada se dalo naslutiti da emotivni život Nine Badrić prolazi kroz bure i oluje. Na nastupe je, što su mnogi primetili, sve češće dolazila sama, a verenik je nije pratio ni na snimanje šou-programa “Zvijezde”, u kome je članica žirija. Uz takvu situaciju na “terenu” i onakve stihove nije bilo teško zaključiti da je pop zvezda stavila tačku na još jednu ljubavnu priču i da je hrvatski biznismen Tino Bralo sada samo njena prošlost.

- Tačno je, više ne nosim verenički prsten. Slobodna sam žena i radujem se svakom novom danu - priznala je nedavno zagrebačkoj “Gloriji”.

Iako rado deli sa javnošću sjajan glas, prilično je škrta na rečima kada u medijima na dnevni red stigne njena intima. Tako je i ovu romansu skrivala od radoznalih pogleda koliko god je mogla. Tek u maju se saznalo ko je tajanstveni muškarac sa kojim se zabavljala više od godinu dana. Zaljubljeni pogledi, zagrljaji, a potom i nežni poljupci koje su razmenili na aerodromu, ne sluteći da su na meti fotografa, otkrili su da joj je srce ukrao čovek kojem je u mladosti bila tiha patnja. Priča kao prepisana iz scenarija nekog romantičnog filma sa srećnim krajem. Nina i Tino poznavali su se odranije, a ponovo su se sreli prošlog februara šetajući se centralnim zagrebačkim trgom. Od tada su bili nerazdvojni. Preselila se kod sedam godina starijeg preduzetnika, pratio ju je na koncerte, zajedno su uživali u egzotičnim putovanjima, a na odmoru na Maldivima godišnjicu ljubavi proslavili su veridbom. Na ruci popularne pevačice zablisao je prsten od belog zlata sa velikim dijamantom.

 

I taman kada je izgledalo da neće gubiti vreme i da je sledeći korak “ludi kamen”, Nina je, prvo onima koji su njenu novu pesmu uspeli da pročitaju između redova, a onda i ostatku sveta, otkrila da je njen brod ljubavi pretrpeo ozbiljno oštećenje i da više neće ploviti, bar ne sa ovim kapetanom.

- Svakodnevna priča u kojoj sam se prva ja pronašla. Mislim da će se svaka osoba prepoznati u priči kada se obećanja krše. Nadam se da će vam se svideti - poručila je Nina uz svoju pesmu.

 

U tišini je počelo, u njenom stilu, tako se i završilo. Krajem oktobra, na humanitarnom koncertu u dvorani “Lisinski” nastupila je “lakša” za nekoliko karata. Vratila je prsten bivšem izabraniku, ali, ako je verovati njenom raspoloženju, nimalo nije nesrećna zbog ovakvog raspleta. Holivudski hepiend sačekaće neku bolju priliku. Trenutno joj, očigledno, više odgovara da bude sama i slobodna.

Snežana Ilić Promo
Tagovi: nina badrić