Naše dame u korak sa svetom: Najlepše haljine koje smo videli na domaćoj sceni u  2018.

Naše dame u korak sa svetom: Najlepše haljine koje smo videli na domaćoj sceni u 2018.

Autor: | 15/12/2018

0

Kraj godine je vreme kada se prave retrospektive i sumiraju utisci. Pitamo se da li je godina koju ispraćamo bila uspešna, prisećamo se svega što smo dobro uradili, kada smo zablistali a kada razočarali.

Poznate ličnosti su izložene sudu javnosti, analiziraju se svi njihovi postupci ali i modna izdanja u kojima su se pojavljivale na događajima prethodnih 365 dana.

Dame se domaće scene su se trudile da uvek izgledaju besprekorno, a mi smo izabrali najlepše haljine koje su nosile tokom godine.

A ko se našao na našoj listi pogledajte na sledećoj strani

SEVERINA

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Aug 12, 2018 at 11:58am PDT


Nije lako izabrati jedno izdanje atraktivne pevačice, jer ona znalački uklapa odevne komade bez obzira da li se da li se radi o elegantnoj ili sportskoj kombinaciji.

O njenom stilu govore i javnost i modni kritičari, i već nebrojeno puta je dokazala da joj nema ravne kada je stil u pitanju.

Iz palete njenih punih pogodaka izabrali smo onaj kada se u pratnji supruga Igora Kojića na Sarajevo Film festivalu.

Crno belu haljinu od viskoze, s volanima i velikom mašnom, koju potpisuje modna kuća Proenza Schouler, uklopila je sa tobicom Chloe koja je predmet žudnje svih trendesterki.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani..

DANIJELA DIMITROVSKA

Danijela Dimtrovska spada u onu grupu žena koje zbog zanosne lepote ne mogu proći neprimećene.  Iako je retko viđamo na gradskim dešavanjima od kako je postala majka, svako njeno pojavljivanje izaziva mnogo pažnje.

Tako se na godišnjem partiju magazina Hello  pojavila u jednostavnoj ciklama haljini koja je imala šlic do vrha butina. Crnim kaišem je naglasila struk , a celu kombinaciju je začinila crnim jednostavnim salonkama.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

JELENA KARLEUŠA

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 8, 2018 at 5:55pm PDT


Jelena Karleuša uvek pronađe način da iznova pomeri granice, a od presudnog značaja je i što ume da iznese najrazličitije stilove.

Sposobnost da uvek bude nova, originalna i drugačija, kao i istinska ljubav prema modi, čine da je na modnom tronu već godinama.  Njena modna izdanja se danima prepričavaju, a mi smo izbrali ono u kom se pojavila na rođendanskoj proslavi ćerki, Nike i Atine. Efektna zelena haljina pevačica je savršeno pristajala i na odličan način je istakla njene obline.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 10, 2018 at 8:07am PDT

Nastavak pročitajte na sledećoj strani....

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ

Anastasija Ražnatović neguje urbani mladalački stil zbog čega je omiljena među devojkama u Srbiji. Ipak, ponekad ume da nas iznenadi glamuroznim izdanjima, što je učinila i na godišnjoj zabavi našeg magazina.

Duga svetlucava, elegantna haljinu sa dubokim šlicem napred, mladoj pevačici je savršeno pristajala,a stajling je upotpunila neobičnom torbicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Sep 16, 2018 at 4:32am PDT

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

SOFIJA MILOŠEVIĆ

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Nov 29, 2018 at 10:51am PST


Manekenka koja izgledom ostavlja bez daha. Osim zanosne lepote za koju je zaslužna majka priroda, može da se pohvali i izvajanom figurom koju održava redovnim treninzima.

Svoje besprekorno telo Sofija uživa da ističe izazovnim odevnim kombinacijama, pa tako često nosi ono što bi se retko ko usudio.

Haljinu za odvažne ponela je i na zabavi magazin Story a stajala joj je savršeno. Čitav utisak su upotpunile salonke romantično roze boje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on Nov 29, 2018 at 1:03pm PST

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

NATAŠA BEKVALAC

Pevačica prepoznatljiv stil neguje godinama unazad, a odevne kombinacije koje ona bira su nesvakidašnje i seksepilne u granicama dobrog ukusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 14, 2018 at 5:20am PDT


Ipak, mi smo odabrali belu haljinu u kojoj je nalikovala na grčku boginju i to zbog jednog detalja. Naime, na pojasu srebrnim nitima imala je izvezenu reč "Neustrašiva", što je bio jasan signal da je mučan period prouzrokovan razvodom ostavila iza sebe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 13, 2018 at 12:58pm PDT

Hellomagazin.rs/M.M Boško Karanović/Antonio Ahel/AtaImages/Instagram

Pročitajte još