Klint Istvud u 88 godini upoznao vanbračnu ćerku: Neverovatno su se zbližili, zajedno uživaju igrajući golf

Klint Istvud u 88 godini upoznao vanbračnu ćerku: Neverovatno su se zbližili, zajedno uživaju igrajući golf

Autor: | 13/12/2018

0

 

Da joj je otac glumačka legenda Klint Istvud danas 64-godišnja Lori Mari saznala je pre nekih 30 godina, kada je krenula u potragu za svojim biološkim roditeljima.

Naime, njena majka ju je, kao bebu, dala na usvajanje, a slavni glumac nije ni znao da ona postoji.

Baš kao da je reč o nekom scenariju za filmski hit, Lori Mari je uspela da stupi u kontakt sa slavnim 88-godišnjim oskarovcem, a sve nakon toga postalo je idealno - otac i ćerka su se neverovatno zbližili, zajedno uživaju igrajući golf, a često i zajedno odlaze na porodične odmore.

Lori Mari se pojavila zajedno sa svojih sedmoro mlađih braće i sestara na premijeri najnovijeg filma Klinta Istvuda, "The Mule", u Los Anđelesu, a okupljenim fotografima se, kada su joj zatražili ime kako bi je potpisali ispod fotografije, predstavila kao Lori Istvud.


Priču o njegovoj tajnoj ćerki prvi put je otkrio Patrik Mekgiligan, koji je pisao biografiju Klinta Istvuda. Upravo on je rekao kako je majka Lori Mari imala vezu sa slavnim glumcem u doba kada je on bio veren sa kasnije prvom suprugom Megi Džonson. Veza je okončana, a nedugo nakon toga je dotična dama, čiji identitet nije otkriven, saznala da je trudna.

Nakon što je rodila Lori, dala ju je na usvajanje bračnom paru iz Sijetla.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: klint istvud

Najnovije vesti