Elen Pompeo i Patrik Dempsi: Nekada smo ih gledali zaljubljene, a danas jedva da razgovaraju

Elen Pompeo i Patrik Dempsi: Nekada smo ih gledali zaljubljene, a danas jedva da razgovaraju

Autor: | 11/12/2018

0

Punih jedanest godina ovaj ljubavni par smo gledali kroz svakodnevne avanture u fikcijskoj bolnici 'Seattle Grace' u gradu Sijetlu. Elen Pompeo i Patrik Dempsi glumeći doktorku Meredit Grej i doktora Dereka Šeparda osvojili su status jednog od omiljenih tv parova svih vremena.

Svojom su romansom oduševili gledaoce širom sveta, a onda je pre tri godine seksi glumac odlučio da napusti set. Verni obožavaoci su se zbunili kada su videli da je Derek poginuo u vazduhoplovnoj nesreći i smatrali su da jednostavno nema više smisla pratiti dalje seriju, ali ona se i dalje snima i ima visoku gledanost bez obzira na sve.

 

Sada je o svom odnosu s kolegom koji je navodno izbačen sa seta jer je imao aferu s neimenovanom koleginicom iz ekipe serije, progovorila sama Pompeo.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

- Nismo razgovarali otkako je napustio seriju. Nemam zbog toga nikakvo loše mišljenje o njemu. On je sjajan glumac i zajedno smo stvorili sjajnu tv priču. To je pravi talent. Odradio je odličnih 11 sezona - rekla je u zadnjem razgovoru s medijima 49-godišnjakinja koju još uvek pratimo u seriji kao glavnu glumicu.

 

- Očigledno je da svaki od glumaca koji posle toliko godina napusti set treba vremena za sebe. Treba se pronaći i to je teško jer si toliko mnogo davao u svoj lik, a sada ga odjednom nema. Mnogo je tu odricanja tokom života - objasnila je u nastavku glumica, a onda dodala kako će bez obzira na trenutno zahlađenje odnosa s nekadašnjim kolegom, uvek imati posebne osećaje prema njemu.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty