Jelena Trivan o borbi za život: Shvatila sam da je gotovo, da se od kćerke nisam oprostila

Jelena Trivan o borbi za život: Shvatila sam da je gotovo, da se od kćerke nisam oprostila

Autor: | 10/12/2018

0
Foto ATA Images

Umesto da uživa u plodovima rada i primi nagradu za izdavača godine na Beogradaskom sajmu knjiga, direktorka Službenog glasnika Jelena Trivan, borila se za život na operacionom stolu.

Direktorka Službenog glasnika Jelena Trivan daleko od očiju javnosti vodila je bitku sa teškom bolešću, a nedavno je peti put operisana.

- Na operacionom stolu vodila sam svoju najveću bitku. Bila mi je to peta operacija po redu. Krenula sam sa kćerkom na palačinke, a zbog neizdrživog bola završila u bolnici - započela je svoju priču Jelana u intervjuu za Gloriju.

- Probala sam da budem pribrana kada su mi rekli koliko je stanje teško. Da ostavim instrukcije za Bjanku, kuću, ako se ne probudim. Ledenim glasom sam izgovarala sve što je potrebno da znaju o njenoj školi, budućnosti, a onda sam se raspala. Shvatila sam da je gotovo, da se od kćerke nisam oprostila, slušala sam na operacionom stolu raspravu da li da prvo operišu mene ili osobu koja boluje od AIDS-a. Pomirila sam se sa krajem. A onda je na radiju počela pesma "Nije ljubav to kad za njom bol predugo traje" i počela sam da jecam - ispričala je Jelena.

Ona je priznala da joj je u tom trenutku samo kćerka bila na pameti:

- Samo sam prošaputala doktoru "Ja ne smem da umrem, ona ima samo mene" - iskreno je podelila Jelena svoju ispovest.

 

hellomagazin.rs Luka Šarac/Antonio Ahel/ATA Images
Tagovi: jelena trivan

Pročitajte još