Ana Pendić:  Teretanu prezirem i taj vid rada na sebi, nisam potrčala skoro 20 godina

Ana Pendić: Teretanu prezirem i taj vid rada na sebi, nisam potrčala skoro 20 godina

Autor: | 08/12/2018

0

Bivša manekenka, a danas voditeljka emisije “Paparaco lov“ koja se emituje na Pinku, Ana Pendić, važi za jednu od najzgodnijih na javnoj sceni.

Iako joj danas često upućuju komplimente na račun izgleda, nije oduvek bilo tako. U periodu kada su deca najosetljivija, u osnovnoj školi, Ana je imala kompleks zbog visine.

- Visoka sam 180 zvanično, a nezvanično možda i više. Mi bivše manekenke i modeli takve smo visine. U osnovnoj školi to je bilo grozno, imam traume. Kada biste mi videli fotografije iz osnovne, sva deca u istoj visini, a ja za celu glavu viša. To je bilo veoma stresno za mene, dok nisam prebacila igricu u srednjoj školi i to prihvatila kao prednost. Nekako mi je to i dalo samopouzdanje, shvatila sam da bolje vidiš sa visine - kaže Ana Pendić za “TV Magazin“.


Voditeljka priznaje da joj za dobar izgled ne treba previše truda.

- Imam ćerkicu od pet godina, i to su svi čučnjevi koji mi u životu trebaju. Teretanu nikad u životu videla nisam, jedino jednom za potrebe slikanja, ne znam ni kako su me ubedili. Teretanu prezirem i uopšte taj vid rada na sebi. Takođe, nisam potrčala skoro 20 godina. Jedino što sada, posle operacije kičme, radim vežbe za leđa - iskrena je voditeljka.

Otkrila nam je i kako se sada zdravstveno oseća.

- Kičma mi je fantastično, dobro se slažemo, ona sa mnom, kao i ja sa njom. Sa zdravljem je sve u redu. Čovek nekada upadne u zamku da nema tu bol posle više godina i onda se opusti. Trudim se da budem disciplinovana i zato savetujem sve da lagano vežbaju - dodaje Ana.


Čak i u momentima kada je prolazila kroz težak period zbog operacije kičme koja je bila neophodna, Ana je imala osmeh na licu. Proverili smo da li je on njen zaštitni znak.

- Hvala vam ako vam ličim na nasmejanu osobu, ljudi obično misle da sam hladna i arogantna. Takav nam je sadržaj emisije da moramo da imamo pokriće za to, a ja ga nalazim u hladnom stavu. Što se tiče bolesti, pa zašto bi bilo ko od nas padao u depresiju?! Kroz život treba gaziti hrabro i na štiklama, sa stilom - smeje se voditeljka.

Na pitanje da li više komplimenata dobija od muškaraca ili žena, kaže:

- Ceo život dobijam komplimente, i to više od žena nego muškaraca. Valjda se baviš tim poslom pa moraš da vodiš računa o sebi. Trudim se da izgledam pristojno, brinem o tome šta jedem, ne treniram, ali zaista pazim šta jedem - rekla je Ana za “TV Magazin“.

Hellomagazin.rs M. M./ATAImages/Antonio Ahel/ATAImages, Instagram/Ana Pendić
Tagovi: ana pendić

Pročitajte još