Nataša Bekvalac: Što se mene tiče, ja sam sa decom završila

Nataša Bekvalac: Što se mene tiče, ja sam sa decom završila

Autor: | 07/12/2018

0

Nataši  Bekvalac bračni krahovi nisu ubili veru u ljubav, ali priznaje da ne planira više da rađa decu.

Pevačica je istakla da je sasvim zadovoljna što je majka dve devojčice, pa nema potrebu ni da razmišlja o novoj trudnoći ili o tome da li želi da dobije i sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 27, 2018 at 9:10am PDT


- Sebe vidim zadovoljnu i srećnu u životu, sa partnerom ili bez njega. A što se mene tiče, ja sam sa decom završila. Ostvarila sam se kao roditelj i to je to - rekla je Kurir, te se požalila da vrlo malo spava u poslednje vreme.

https://www.hellomagazin.rs/moda/stil-poznatih/neocekivana-alternativa-haljini-natasa-bekvalac-elegatna-sik-u-odelu-foto/

- Nikad ne spavam, ne znam uopšte kako funkcionišem mesecima. Ili radim ili sam sa decom, što znači da nikad ne spavam. I beba me budi noću - kaže Bekvalčeva.

Nataša inače radi punom parom u poslednje vreme, pa i ne čudi što je drma adrenalin. Ona je u duetu s Magla bendom snimila pesmu "Neprijatelj", koju je juče promovisala u klubu Magaza.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/duetski-pun-pogodak-neprijatelj-natas%d0%b5-bekvalac-srusio-jutjub-video/

Spot za istoimenu pesmu naročito je zaintrigirao javnost, jer se pevačica pojavljuje u sceni potpuno obnažena kako ulazi pod tuš, dok sa pevačem Vladanom Savićem razmenjuje nežnosti.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ataimages/Instagram

Pročitajte još