Ljubav jača od svih iskušenja: Lepa Brena i Boba Živojinović slave 27 godna braka (FOTO)

Ljubav jača od svih iskušenja: Lepa Brena i Boba Živojinović slave 27 godna braka (FOTO)

Autor: | 07/12/2018

0


U vremenu brzog života i instant ljubavi se često dešava da se one završe i pre nego što su uistinu i počele. Višedecenijski brakovi su retkost, posebno među poznatim osoobama, kojima je zbog brojnih izazova i mnogo obaveza možda i teže da održe brak.

Najveća folk zvezda stare Jugoslavije Lepa Brena i nekadašnji teniser Slobodan Živojinović, kroz život koračaju jedno iz drugo čak 31 godinu,a od kako su se venčali prošlo je 27.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Aug 24, 2018 at 8:10pm PDT

- Ono što vezuje nas dvoje jeste ljubav, ali ona bez poštovanja ne bi postojala. Posle toliko godina veze i braka nauči čovek kako da održi dobar odnos. Jer zašto bismo više energije i truda uložili u negovanje nekog prijateljstva nego u našu zajednicu? Mi smo jedno drugom najvažnija podrška. Ne negujemo mi naš odnos tako što kupujemo stvari, već sitnicama, vodimo računa jedno o drugom. Meni ništa nije teško kad je Boba u pitanju, sve bih uradila za njega -  rekla je svojevremeno Brena za jedan domaći list.

Dana njihovo venčanja kada je nosila Diorovu venčanicu koja je šivena specijalno za nju Brena se prisetila i na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Dec 7, 2018 at 1:17am PST

Srećna godišnjica – napisala je Brena pored fotografije sa njihovog venčanja  a zanimljivo je da je kao haštagove dodala imena pesama:“Srećna žena”, “Pazi kome zavidiš”, “Uđi slobodno”, “Boliš  i ne prolaziš”

Brena i Boba venčali su se 7. decembra 1991, imaju dva sina, Stefana i Viktora, a Boba iz prvog braka ima i sina Filipa.

Hellomagazin.rs/M.M Mirko Tabasevic/Ataimages/Instagram