Biljni napitak Adez-moćna užina i ukusna navika

Biljni napitak Adez-moćna užina i ukusna navika

Autor: | 07/12/2018

0

Za ljubitelje snega i svih zimskih čarolija, naredni meseci će predstavljati pravo uživanje. Period koji sledi omiljen je kako deci tako i nešto malo starijima. Tu su i praznici i slavske svečanosti čiji su nezaobilazni pratilac bogate trpeze. Upravo su proslave glavni „krivac“ što se unese i koja kalorija više. Ipak, ko može odoleti druženju sa dragim ljudima, opuštenim razgovorima i uživanju u slasnim zalogajima pripremljenim sa puno pažnje i ljubavi od strane naših najmilijih.

Dobra vest za sve one koji žele da povedu računa o vitkoj liniji, ne odričući se finih i ukusnih zalogaja, je da je konačno i na naše tržište stigao AdeZ. Ovaj biljni napitak dostupan je u nekoliko ukusa: badem, pirinač, soja, ovas  sa jagodom i bananom i badem sa mangom i marakujom. Podesan je za održavanje telesne težine jer ima nizak sadržaj kalorija, ne sadrži šećer, osim onog iz prirodnih izvora i lagano je zaslađen beskalorijskim zaslađivačem stevija.

Ono čime se AdeZ posebno ističe je visoka koncentracija vitamina D, B12, E, kalcijuma i magnezijuma. S obzirom na to da ne sadrži laktozu, napitak odgovara veganima i vegetarijancima kao i svima onima koji preferiraju ishranu na voću i povrću.

Biljni napici sve su popularniji širom sveta jer potrošači od idealnog obroka očekuju da bude istovremeno i hranljiv i prijemčivog ukusa. Kako je na tržištu dostupan u zapremini od 250ml i 800ml, AdeZ se potrudio da bude podjednako dostupan kako onima užurbanog stila života, koji u čarima ovog proizvoda uživaju na otvorenom, tako i za one kod kuće. AdeZ  se pakuje u PlantBottle™ bočice, koje mogu da se recikliraju i sastoje se od 30% biljnog materijala, pa je na taj način zadovoljen i ekološki aspekt u proizvodnji.

Odaberite omiljeni ukus u uživajte u fantastičnoj mešavini koštunjavog voća, semenki, vitamina i minerala. Napitak, nutritivno bogat, osvojiće vaše simpatije i postati vaša nova vitaminska navika.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: ishrana zdravlje