Pirs Morgan o "prijateljstvu" s Megan Markl: Izigrali su me glumci B kategorije! (video)

Pirs Morgan o "prijateljstvu" s Megan Markl: Izigrali su me glumci B kategorije! (video)

Autor: | 05/12/2018

0

Jedan od poznatijih britanskih novinara u svetu šoubiza, nekadašnji urednik tabloida poput Sun-a i Daily Mirror-a, a danas kolumnista Daily Mail-a Pirs Morgan, za taj je list napisao vrlo otvoren članak u kojem razotkriva Megan Markl kao beskrupuloznu profesionalnu glumicu koja je bliska samo s ljudima od kojih ima koristi. Kad joj više ne koriste, odbacuje ih, a to se dogodilo i njemu.

Prijateljstvo između Markl i Morgana započelo je sasvim slučajno, više na njenu inicijativu. U jesen 2015., Morgan je odlučio da na Tviteru zaprati nekoliko glumaca serije ‘Suits’, uključujući Megan Markl. Ona mu je odmah odgovorila privatnom porukom i zahvalila na praćenju.

- Tokom sledećih nekoliko meseci redovno smo se dopisivali. Pričali smo o svemu, od oružja u Americi preko humanitarnih misija, jogi, kaligrafiji do odbojnosti prema ustajanju u četiri sata ujutro zbog snimanja. Čak je počela da mi šalje epizode pre emitovanja pa smo ih bez dlake na jeziku zajedno komentarisali - piše Morgan i dodaje kako je preko nje upoznao njenog kolegu, glumca Rika Hofmana. S njim se takođe sprijateljio i redovno dopisivao.

 

U februaru 2016. Morgan je u svojoj emisiji ‘Good Morning Britain’ ugostio Hofmana jer je u to vreme boravio u Londonu. Gledaocima ni Hofman ni Markl nisu bili preterano poznati, a glumici je odmah nakon emisije poslao zajedničke fotogafije što je oduševilo Megan.

U junu iste godine Megan se javila Morganu da dolazi na nedelju dana u London, između ostalog da gleda prijateljicu Serenu Vilijams na Vimbledonu, te da bi volela da se nađu. Megan je od Serene saznala da je Pirs Morgan zapravo selebriti u Britaniji te je odlučila da se nađe s njim u pabu gde ju je pozvao.

Nastavak na sledećoj strani

- Pojavila se u pabu i uživali smo u druženju sat i po kad sam joj pozvao taksi jer je imala dogovorenu večeru s prijateljima u luksuznoj londonskoj četvrti Majfer. U pabu mi je ispričala neke škakljive detalje o svojoj porodici koje nikad ne bih ponovio jer su izgovoreni u poverenju. Pitala me za savet vezan uz karijeru i medije i zaključila da obavezno idući put mora da bude gošća Good Morning Britain. Iz taksija mi je poslala niz poruka u kojima mi zahvaljuje i piše da se raduje idućem susretu. Čak je na Tviteru objavila kako joj je drago što je videla prijatelja (mene) u Londonu - objašnjava Morgan.

Naravno, od tog trenutka, ako ne i ranije, Pirs Morgan je počeo da je smatra prijateljicom. Bio je u zabludi jer je upravo tu noć na večeri upoznala princa Harija s kojim je iduće večeri otišla na solo sastanak. Od tad mu se više nikad nije javila.

I Megan Markl i Rik Hofman prekinuli su naprasno, bez objašnjenja kontakt s Morganom i prestali da mu odgovaraju na poruke. Hofman mu se javio posle 18 meseci, i to posle kraljevskog venčanja na kojem je bio prošlog maja:

- Pirs! Jako mi je žao što nisam odgovarao. Moraš da razumeš, kad sam jednom čuo vesti, iz poštovanja prema Megan ništa nisam mogao da pričam. Sad mogu da podelim mnogo zabavnih detalja. Voleo bih kad bismo se mogli naći i nadoknaditi vreme u tvom omiljenom pabu. Nadam se da ćeš se javiti. Tvoj prijatelj, Rik - napisao mu je u poruci.

 

Morgan mu nije odgovorio smatrajući potez nepristojnim i grubim. Oboje ih je smatrao nepristojnima:

- Izigrali su me glumci B kategorije koji su me očito iskoristili za napredovanje vlastite karijere. Kad je naišao neko važniji i očito uticajniji, poput princa Harija, mene su iste sekunde odbacili kao smeće!

Premda je razumeo i promene u životu, i kraljevske protokole, i skrivanje, zbog svega je postao vrlo sumnjičav prema Megan Markl. A, kako kaže, ona sama se nije potrudila od venčanja do danas da demantuje tu sumnju.

Nastavak na sledećoj strani

Morgan se boji da je trač o razmaženosti zaista tačan i da je Hari bio ozbiljan kad je u jednom od prvih zajedničkih intervjua s bivšom glumicom rekao: ‘Šta Megan želi, to Megan dobije.’

- Bojim se da kao krpu odbaci svakoga ko joj ne da ono što želi ili joj stane na putu prema njenom društvenom uspehu. Njen prvi muž? Odbacila ga je kad joj je krenula karijera u seriji ‘Suits’. Disfunkcionalna porodica? Svima je bio zabranjen dolazak na venčanje. Siroti otac? Isključila ga je iz svega i ostavila da se sam bori s iznenadnom pažnjom medija. Megan je svoj dosadni i problematični svet zamenila za uzbudljiv i fantastičan svet kraljica, Mišel Obama i Klunijevih - piše Morgan.

 

Dodaje da sigurno ima nešto u nizu negativnih priča koje odjednom cure s dvora o Meganinom bahatom ponašanju, posebno prema osoblju.

Prvo je razljutila kraljicu insistirajući na tijari sa smaragdima za venčanje dok joj ova nije rekla da ne može da ima sve što želi. Šire se i glasine o sve lošijem odnosu s vojvotkinjom od Kembridža koja se navodno rasplakala kad je Megan bila gruba oko haljine princeze Šarlot na venčanju. Kejt se navodno požalila na Meganin odnos prema kraljevskom osoblju rekavši da je bespotrebno gruba i neprijatna.

 

Meganina lična asistentkinja Melisa Tubati nedavno je dala otkaz posle samo šest meseci službe. Navodno je takođe bila u suzama na odlasku. Članovima kraljevske porodice i osoblja navodno je već dojadila njena dominantna ličnost i diktatorske metode koje uključuju slanje mejlova sa zahtevima u pet ujutro. Navodno je insistirala na velikom broju osveživača vazduha kako bi se uklonio ‘neugodan miris’ kapele St. Đorđa u dvorcu Vindzor. Zahtev su odlučno odbili.

- Kad su iz palate počele da cure tolike količine glasina, budite sigurni da je velika većina tačna - upozorava Morgan i dodaje:

- Mislim da je stvar vrlo jednostavna. Megan Markl je egocentrična profesionalna glumica koja je dobila ulogu života i odlučna da je iskoristi koliko god može. Poslednjih 20 godina se umiljavala ljudima sve dok nisu prestali da joj budu korisni. Posle toga bi ih odbacila bez pozdrava, a kamoli objašnjenja. Znam jer sam i ja bio jedan od njih.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti