Tragična sudbina fatalne lepotice: Poslednji intervju Ksenije Pajčin kao da je slutio na kraj

Tragična sudbina fatalne lepotice: Poslednji intervju Ksenije Pajčin kao da je slutio na kraj

Autor: | 03/12/2018

0

Da se tragičan kraj njene ljubavi sa Filipom Kapisodom nije dogodio, atraktivna pevačica 3. decembra 2018. proslavila bi svoj 41. rođendan. Uprkos sudbini koja to nije dozvolila, ona i dalje živi u našem kolektivnom sećanju kao jedan od simbola godina ''opasnog življenja" na ovim prostorima.

Malobrojni su muškarci s ovih prostora koji svojevremeno nisu poželeli da lepa Ksenija baš njima otpeva ono "Dačo, volim te." Atraktivna plesačica, potom i pevačica, ostala je upamćena kao jedna od najprivlačnijih Srpkinja, a tragična smrt načinila je od nje neku vrstu mita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ksenija Pajcin fan page (@xenia.pajcin) on Nov 25, 2018 at 5:15am PST

Ksenija je rođena 3. decembra 1977. godine u Beogradu, odrastala je na Banovom brdu gde je pohađala osnovnu školu, a posle razvoda roditelja odselila sa sa majkom Ljubicom na Voždovac, u stan u kome ju je 16. marta 2010. ubio njen tadašnji, deset godina mlađi dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda.

Skromni počeci

Četrnaestogodišnja devojčica teško je podnela krah braka svojih roditelja, mada se kasnije dobro slagala sa ocem Milošem i njegovom ćerkom iz drugog braka Mijom. Posvetila se plesu, počela besomučno da trenira i takmiči se, a s obzirom na to da je bila veoma lepa, brzo je postala omiljena i kod momaka. Prve profesionalne korake napravila je kao deo plesne grupe folk pevačice Dragane Mirković i sastava Beat Street. Govorila je da ju je Dragana odvraćala od poroka i učila scenskim manirima, na čemu joj je bila izuzetno zahvalna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ksenija Pajcin fan page (@xenia.pajcin) on Nov 18, 2018 at 6:43am PST

Pojavljivanje u spotu "Opojni su zumbuli" 1994. otvorilo joj je vrata estrade, a nakon hita "Dačo, volim te" koji je snimila sa Damirom Radoičićem Dačom, svi su želeli da je vide u svojoj blizini.

 

Sa svih strana obasipali su je poslovnim ponudama, ali i onim drugim, ne uvek pristojnim. Lepa denserka tada je bila u vezi sa svojom prvom ljubavlju, Zvezdanom Slavnićem, sinom košarkaške legende Moke Slavnića. Ovaj momak, poznat po nasilničkom ponašanju, bio je prvi u nizu Ksenijinih nesrećnih životnih izbora.

 

- Sećam se svoje prve ljubavi, bio je to Zvezdan, ali s njim sam doživela i najteži raskid u životu - pričala je Ksenija.

Slavnić je 1998. godine ispred jednog beogradskog kluba upucao Olivera Jovanovića, navodno zbog sukoba oko Ksenije. Ona je to demantovala i otputovala u Grčku, gde je dve godine plesala po klubovima i nastupala na televiziji.

Strastvena u ljubavi

Po povratku u Beograd radila je s Milovanom Ilićem Minimaksom na TV Palma, a zatim je 2002. godine objavila album "Extreme", s kog su se izdvojile pesme "Ksenija je tu" i "Mene ne zanima to". Spotove je snimala u Kanadi, gde su je pozvali da gostuje u emisiji "Električni cirkus" u kojoj su nastupale velike muzičke zvezde poput Dženifer Lopez, Eminema, Kulija...

 

Oprobala se i kao manekenka, glumila je i u spotu Olivera Mandića za pesmu "Ako lažem tu me seci", a 2003. snimila je hit-singl "Neven".
Mediji su je obožavali zbog britkog jezika i provokativnog stava, ali ona se nije mnogo obazirala na prašinu koja se uvek podizala oko nje. Nakon saobraćajne nesreće koju je imala 2004. kada se vraćala sa nastupa u Novom Pazaru, dala je nekoliko intervjua u kojima je priznala da je veoma emotivna i ranjiva.

 

- U ljubavi sam strastvena, ali nisam posesivna, romantična ili ljubomorna! Po prirodi nisam manipulator, osim ako mi to neko ne dozvoli, ali ne volim mnogo da pričam. Ako me voli, sve će shvatiti. Kada raskidam, kažem dečku da je majmunčina i da me ostavi na miru jer ne mogu da ga podnesem. Šalu na stranu, ja sam dugo u ovom poslu i uvek je bilo momaka koji se bore za nešto, a ni sami ne znaju za šta... Muškarcima je uvek smetalo to što sam svoja. To najviše smeta u bilo kom odnosu, zato treba imati prave ljude uz sebe. Generalno, mnogo patim i veoma sam emotivna - ogolila je dušu Ksenija pred novinarima.

Tajne veze

Sa fudbalskim reprezentativcem Ivicom Dragutinovićem zabavljala se 2005. godine, mada ova veza nikada bije bila javna, jer je sportista imao dvoje dece sa nevenčanom suprugom Selin. Spekulisalo se i o njenoj vezi s Acom Lukasom, što je pevač nedavno i potvrdio.

 

Ksenija se uvek izjašnjavala kao veliki protivnik braka.

- Ne podnosim lažne priče o braku, naročito od kada sam prešla tridesetu. Smatram da bi bračni partneri trebalo da budu iskreni jedno prema drugom, ali pre svega moraju da budu prijatelji. Očevidac sam negativnog bračnog recepta jer su se moji roditelji razveli kada sam imala četrnaest godina. Posebno mučno bilo je tokom sudskog procesa koji je trajao godinama i taj osećaj uporedila bih sa postepenim lomljenjem srca kada bilo koga od nas napusti neko veoma blizak. Sve je to u meni ostavilo gorak ukus i neizbrisiv trag. Pitala sam se da li sam ja negde pogrešila pa mama i tata dalje nisu mogli zajedno - iskreno je govorila Ksenija i priznala da ipak čezne za muškarcem koji će joj biti životni saputnik.

 

- Kada nekog volim, onda ga volim do srži jer sam strastvena i upravo mi takvi muškarci prijaju. Ali, nažalost, sve je manje onih koji razumeju prirodu mog posla, što mi je veoma važno, pa se tako smanjuje izbor mojih potencijalnih životnih saputnika. Želela bih da imam dosta dece, ali i jedno bi predstavljalo moje najveće blago, mada za to još ne postoje preduslovi - govorila je svojevremeno pevačica.

Pre nego što je 2008. upoznala deset godina mlađeg Filipa Kapisodu, bila je u kratkoj vezi sa fudbalerom Petrom Perišićem i snimila Best of album za City Records, na kom su se našle i nove pesme "Nino" i "Dečko mi je umoran".

Veza sa Kapisodom bila je burna, puna svađa i mirenja, a Ksenija je pričala da je Filip jedini muškarac koji ju je najiskrenije voleo.

- Filip mi je veoma drag i uvek ću ga na neki način voleti jer smo nas dvoje srodne duše. On je jedan od malobrojnih muškaraca koji me je razumeo i voleo svim srcem - govorila je Ksenija ne sluteći da će ova ljubav biti kobna po nju.

 

Nakon jedne od brojnih svađa u njihovom stanu, Filip je usmrtio Kseniju i nakon toga izvršio samoubistvo. U jednom od poslednjih intervjua koje je dala u životu, nesrećna pevačica kao da je naslutila kraj.

- Sebi neću oprostiti to što sam toliko emotivna, a drugima što nisu onakvi ljudi kakvi sam mislila da jesu. U stvari, ja opraštam sve i moja definicija čoveka jeste da ti je Bog dao život da budeš na zemlji, a ti ako nisi spreman za to, zaista ne treba da budeš tu. Ili, ako si emotivan kao ja, onda treba da razmisliš koliko još treba da budeš tu - rekla je Ksenija Pajčin samo pet dana pre tragične smrti.

 

View this post on Instagram

 

Živiš! 3.12.2018. Srecan rodjendan! ??? #ksenijapajcin #xeniajetu

A post shared by Ksenija Pajcin fan page (@xenia.pajcin) on Dec 3, 2018 at 5:55am PST

hellomagazin.rs Hello/Arhiva
Tagovi: ksenija pajčin