Borka Tomović: Beba i ja se odlično osećamo i sada uživamo

Borka Tomović: Beba i ja se odlično osećamo i sada uživamo

Autor: | 03/12/2018

0

Kako je porođaj prošao perfektno, atraktivna glumica je sa sinom napustila porodilište i sada uživa u prvim danima majčinstva okružena pažnjom oca deteta, poznatog odbojkaša Novice Bjelice, i svoje mame.

Glumica Borka Tomović (34) rodila je dečaka, koji joj je već ulepšao život. Iako je naslednik požurio nedelju dana pre očekivanog termina, porođaj je protekao u najboljem redu, pa su mama i sin već došli kući.

– Zahvalila bih se divnom osoblju bolnice Dr Dragiša Mišović, pre svega doktorima Goluboviću i Nikitoviću, koji su bili divni prema meni. Beba i ja se odlično osećamo i sada uživamo u pažnji naših najmilijih – rekla je srećna glumica za Gloriju, koju su stariji gledaoci zavoleli u ulozi psihologa Vanje u popularnoj seriji “Istine i laži”, a oni mlađi kao voditeljku dečje emisije “Plava ptica”.

A vezano za istine i laži, svojevremeno je rekla da se trudi da bude iskrena.

– Život je tako jednostavniji. Ponekad okolnosti govore da je neke stvari bolje prećutati, do trenutka u kojem će one biti prihvatljivije, ali ako ste na strani istine, onda možete da budete u miru sa sobom. Ne treba živeti tako što ćete ispunjavati očekivanja drugih.

Umetnica koja je gradila uspešnu ne samo pozorišnu nego i filmsku karijeru još pre nekog vremena izjavila je da priželjkuje svoju porodicu, ali da ne misli kako su godine te koje određuju da li je za to rano ili kasno.

– Pravo vreme za porodicu je za svakoga različito, moje će očigledno tek doći. Moj emotivni partner mora da bude neko u koga imam poverenja, ko je spreman da me prihvati sa svim vrlinama i manama, kao što sam i ja na to spremna. Lepo je i ako možemo zajedno da se smejemo. Takođe, treba da mi bude dobar i odan prijatelj, da delimo interesovanja i smisao za humor, kao i poglede na svet i budućnost, da bude privlačan i da budem veoma zaljubljena u njega.

hellomagazin.rs Dalibor Danilović

Slične Vesti

Pročitajte još