Sara i Marko Rokvić: Treći rođendan malog princa

Sara i Marko Rokvić: Treći rođendan malog princa

Autor: | 01/12/2018

0

Pevač Marko Rokvić i njegova supruga Sara, filolog i autorka bloga “Momsters”, i ovog novembra priredili su sinu Despotu nezaboravnu žurku. U čast trećeg rođendana, u društvu porodice i prijatelja, kao i brojnih mališana, u jednoj beogradskoj igraonici upriličili su šarmantnu zabavu. Na početku razgovora otkrili su nam šta im je ovog puta poslužilo kao inspiracija.

- Najbolja inspiracija uvek je ljubav. S obzirom na to da Despot ima puno drugara, braće i sestara, igraonica je, verovatno kao mnogim roditeljima, najpraktičniji izbor. Volimo da se bavimo njegovim danom, da razmišljamo kako će sve izgledati i razmenjujemo ideje. Ja uživam da pravim pozivnice, dekoraciju, torte i poklončiće za decu, dok je Marko zadužen za hranu - kaže Sara, u čijoj kreativnosti uživaju brojni posetioci njenog bloga.

Za razliku od prethodne dve godine, svoj udeo u organizaciji ovoga puta imao je i slavljenik.

- Zajedno smo farbali bundevice i ukrašavali ih. Gledao je kako sam pravila loptice od vune i sve mi mrsio. (smeh) Išao je sa mnom na pijacu da tražimo “jesenje” cveće. Pravili smo različite origami-oblike koji su dominirali u dekoraciji, ali smo Marko i ja najveći deo tog posla obavili dok je on spavao. Tada je sve išlo mnogo brže - kroz osmeh objašnjava Sara i dodaje da se Despotu najviše dopalo biranje torte, koja se savršeno uklopila sa dečakovim stajlingom.

- Crveni plašt koji je nosio zapravo je jedan od kostima iz igraonice u kojoj smo slavili rođendan. Prišao je rafu gde je bio okačen, uzeo ga, obukao i povikao: “Ja sam princ” - smeje se Sara.

Pripreme su počele noć uoči rođendana, a slavljenika je ujutru dočekalo prelepo iznenađenje.

- Čim je zaspao, posvetili smo se balonima i toliko smo ih naduvali da nas je oboje zabolela glava! (smeh) Okačili smo na zid veliki natpis od papira “Happy Birthday”, mama mu je napravila malu tortu, a dobio je i jednu knjigu iz omiljene edicije. Kada se probudio i video sve to, mnogo se iznenadio - opisuje Marko, koji se nada da će sledeće godine u njihov dom stići lepe vesti o prinovi. U međuvremenu, sa suprugom pažljivo osluškuje trogodišnjeg sina i otkriva da li je u porodici Rokvić rođen još jedan muzičar.

- Ima različita interesovanja, pratimo ga i dajemo mu slobodu, uz male smernice. Svašta voli i sve ga zanima, a najviše alat i muzika.

 

Deana Đukić @LA.LANNA

Najnovije vesti