Sofija Rajović: Kada sa nekim imate dete, ne možete samo da odete, a ni da se pravite da se ništa nije dogodilo

Sofija Rajović: Kada sa nekim imate dete, ne možete samo da odete, a ni da se pravite da se ništa nije dogodilo

Autor: | 30/11/2018

0

Sofija Rajović progovorila je o uvek aktuelnoj temi, prevari koja ju je zadesila, ali i vezi između partnera koji nisu sličnih godina, te koliko razlika među njima treba ili ne treba da utiče na njihov odnos.

-To je sloboda izbora. Do skoro je svašta bilo tabu tema, ali vremena se menjaju. Svako treba da radi ono što mu prija. Godine su najnebitniji faktor ako se dvoje ljudi razumeju i upotpunjuju. Pravi izbor je osoba koja vas čini srećnim, zadovoljnim i zaljubljenim, rekla je glumica i priznala da se i njoj davno dogodila emotivna izdaja, kada je naučila veliku lekciju.

-Lako je govoriti iz uloge posmatrača, ali kada se čovek nađe u takvoj situaciji, često ne može ni da pretpostavi kako će reagovati. Kada sa nekim imate dete, ne možete samo da okrenete i odete, a ni da se pravite da se ništa nije dogodilo. Kada sam bila mlađa, zadesila me takva situacija, ali sam srećna što sam još tada to prošla i naučila lekciju, pa greške nisam ponavljala. Veća je prevara ako nekome svaki dan pišete "dobro jutro" i "laku noć" od one jednokratne fizičke - zaključila je Sofija.

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Ataimages
Tagovi: sofija rajović