Iza kulisa kraljevske idile: Vojvotkinja Kejt plakala na dan venčanja princa Harija i Megan

Iza kulisa kraljevske idile: Vojvotkinja Kejt plakala na dan venčanja princa Harija i Megan

Autor: | 28/11/2018

0

Britanski mediji otkrili su da je Kejt Midlton plakala na dan venčanja Megan Markl i princa Harija, a razlog je navodno malena princeza Šarlot, zbog koje se vojvotkinja od Kembridža rasplakala kada ju je videla u beloj haljini. Međutim, istina je izgleda drugačija.

Svađa među prinčevima: Megan Markl i princ Hari napuštaju Kensigtonsku palatu (video)

Kako prenosi britanski tabloid "San" uzrok Kejtinih suza nije bila Šarlot već Megan i njena striktna pravila. Haljina nije stajala trogodišnjoj Šarlot onako kako je Megan zamislila, što je dovelo Kejt do stresa i suza.

Geni ne greše: Na koga liči britanska princeza Šarlot (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by w&kfamily (@ddofcambridge) on Oct 12, 2018 at 7:17am PDT

Pored toga, Kejt se porodila nepunih mesec dana pre svadbe što je dodatno uzrokovalo stres. Vojvotkinja od Kembridža se posle incidenta sa Megan sva tresla, prenosi ovaj tabloid.

Odnos između Megan i Kejt navodno je veoma zategnut jer su vojvotkinje potpuno različite. Osim toga, ni prinčevi nisu u najboljim odnosima i to je glavni razlog zašto Megan i Hari ne žele da se presele u Kensingtonsku palatu i budu prve komšije Kejt i Vilijamu. Umesto toga, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odabrali su da žive na imanju Vindzor.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još