Katarina Oksenberg: Ćerke i ja smo uspele samo gole živote sa spasemo, ostale smo bez svega

Katarina Oksenberg: Ćerke i ja smo uspele samo gole živote sa spasemo, ostale smo bez svega

Autor: | 27/11/2018

0

Katarina Oksenberg, ćerka princeze Jelisavete Karađorđević, ostala je bez doma pošto je u požaru izgorela njena kuća u koju se sa tri ćerke uselila samo pet dana ranije. Kako kaže glumica, ona i ćerke sada borave kod prijatelja.

Glumici, zvezdi serije “Dinastija” i najstarijem detetu princeze Jelisavete Karađorđević, samo što je pomislila da joj u životu ide nabolje, desila se još jedna nezgoda.

Katarina Oksenberg: Kako sam izbavila ćerku iz kandži sekte

Taman što je predahnula od užasa koji je preživela kada je njena ćerka Indija Oksenberg bila deo zloglasne sekte “Nxivm”, Katarina je ostala bez kuće koja je izgorela u požaru u Kaliforniji, a u koju se s ćerkama uselila samo pet dana ranije. Kako saznajemo, kada je princeza Jelisaveta saznala kroz kakav užas su prošle njena ćerka i unuke, odmah je spakovala kofere i otišla u kod njih.

Kraj porodične drame Katarine Oksenberg: Želim da moja ćerka zna da je volim i da je želim ponovo u svom životu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catherine Oxenberg (@catherineoxenberg) on Aug 30, 2014 at 7:40am PDT


- Kuća je potpuno izgorela, a one su sada kod prijatelja. Ne znam koliko dugo će ostati tamo, to se nikada ne zna, ali ovo je zaista jedna teška situacija. Princeza Jelisaveta je trenutno u Kaliforniji. Otišla je tamo da im se nađe. Katarini je jako teško, u depresiji je. Uselili su se u ovu kuću samo pet dana pre požara. One su bežale kroz vatru, jedva su spasle živu glavu. Pokušali su da spasu kuću, prskali crevom, ali nisu uspeli - kaže za "Blic" prijatelj princeze Jelisavete.

Inače, Katarina Oksenberg je dala intervju za jednu emisiju na britanskoj televiziji ITV, gde je opisala šta ima se sve desilo.

- Plašim se da se vratim u svoj dom jer su ostale samo ruševine. Moje tri ćerke i ja smo uspele samo gole živote sa spasemo - rekla je Katarina, i dodala:

- Sada živimo kao nomadi, kod prijatelja. Jeste, naravno, najvažnije da smo svi živi i zdravi, jer su mnogi izgubili živote u ovoj vatrenoj stihiji. Ali ne mogu da verujem da je sve moralo ovako da se dogodi. Proces evakuacije je bio veoma loše organizovan, dan ranije su nas obavestili kako je sve pod kontrolom, da naša oblast nije ugrožena, a onda je tog 10. novembra mene i decu probudio strašan dim. Pogledala sam na sat, bilo je tačno 8.30 i u panici smo istrčale napolje. Odeća koju smo imale na sebi je jedino što smo spasle. Ostale smo bez svega, a najviše žalimo za porodičnim albumima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Magazin Srbija (@gloriamagazinsrbija) on Nov 26, 2018 at 8:38am PST


Oksenbergovi su prošli kroz mnogo stresnih situacija u životu, ali ih je ova posebno pogodila.

- Ne mogu da verujem. Uselile smo se samo pet dana ranije, još nismo uspele ni da se raspakujemo. Naša kuća izgleda kao armagedon, nema ničega, ostale su ruševine, zgarište. Kao da nas je zadesio smak sveta. Sve ovo nas je duboko potreslo, ne znam kako ćemo dalje, u šoku smo, ovo je najtraumatičniji događaj u našim životima - rekla je Katarina, koja je objasnila da sve desilo munjevitom brzinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catherine Oxenberg (@catherineoxenberg) on Nov 10, 2018 at 2:02pm PST


- Nikoga nije bilo da nam kaže šta se dešava. Sa komšijama sam stajala na bezbednoj udaljenosti i bespomoćno posmatrala kako vatra sve guta. Naglas sam pitala gde su vatrogasna kola, neko je vikao da su raspoređena na drugim mestima. Meni je to potpuno nerazumljivo - objasnila je Katarina.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram