Detalji iz Senki nad Balkanom otkrivaju mračnu tajnu Beograda

Detalji iz Senki nad Balkanom otkrivaju mračnu tajnu Beograda

Autor: | 27/11/2018

0
Foto RTS

Nakon ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, velika i uigrana ekipa, sa autorom i rediteljem Draganom Bjelorlićem na čelu, vratila se ponovo u Jatagan malu gde su snimljene prve scene ovog dramskog trilera čija je radnja ovog puta smeštena šest godina nakon događaja iz prve sezone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milivoje Misa Stanimirovic (@ajmooo_milivojeeeeee) on Nov 12, 2018 at 10:14am PST

Snimanje druge sezone serije "Senke nad Balkanom" je počelo. Gordan Kičić koji tumači lik Kaluđera, otkrio je prve detalje, a jedan je posebno zanimljiv. Na samom početku glumac otkirva u kakvoj poziciji je njegov lik šest godina kasnije, budući da se u prvoj sezoni sve vrtelo oko njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SERIJE I FILMOVI | NA BALKANU (@serijeifilmovi.balkan) on Nov 27, 2018 at 6:33am PST

- On je u dobroj poziciji, on je u vrhu vlasti, tadašnje kraljevine Srba, Hrvata i Slovenca. Glavni je za distribuciju, preprodaju maka i derivata, on to radi punom snagom, jako mu dobro ide - rekao je Kičić.

Inače, 1934. godine u Boegradu se pojavljuje prvi put droga heroin, a upravo to će biti jedna od tema u drugoj sezoni popularne serije.

- To je derivat opijuma koji se tada prebacivao iz Makedonije preko Srbije, pa distriburirao u svet. On je na čelu te organizacije. To je vrlo zanimjiv deo istorije koji nismo učili u školama - rekao je Gordan za TV Prva.

hellomagazin.rs RTS/Promo