Kristina Perić je prvi srpski Viktorijin anđeo i svojom pojavom oduzima dah

Kristina Perić je prvi srpski Viktorijin anđeo i svojom pojavom oduzima dah

Autor: | 25/11/2018

0

Mlada manekenka koja oduzima dah svojom lepotom, Kristina Perić, prvi je srpski Viktorijin anđeo, a svoje zalaganje u svetu mode započela je još tokom tinejdžerskih dana.

Nju su poredili sa Irinom Šajk, jednom od najpopularnijih ruskih lepotica, o njenoj lepoti se već dugo govori samo u superlativima, a definitivno je jedan od najuspešnijih modela kod nas. Kristina Perić je devojka koja je uspela da dođe do Victoria’s Secret brenda.

Kristina je modelingom počela da se bavi sa svojih 16 godina, međutim, prognoze onih koji su bili “iznad” nje nisu bile najsjajnije. Komentari i kritike su govorile da neće uspeti u svetu modelina, a ipak se dogodilo sasvim suprotno. Na pitanje šta se dogodilo da uspe, ko je bio glavni “krivac” njenog uspeha, Kristina je imala sasvim jednostavan odgovor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTINA PERIĆ?‍♀️ (@kristinaperic26) on Nov 7, 2017 at 4:04am PST

- U svemu tome, ja sam presudila. Oduvek sam želela da se bavim ovim poslom, pa je samim tim želja bila presudna. Uvek ima i toga da se pojavi jedna doza inata kada neko kaže da nešto ne mogu da postignem, zbog čega sam i bila možda upornija, učinila sve da bih dokazala da tuđe konstatcije i predviđanja nisu istinita. I u tome sam uspela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTINA PERIĆ?‍♀️ (@kristinaperic26) on Nov 9, 2018 at 9:46am PST

Kroz prisećanje prve revije, prvog slikanja, Kristina je naglasila da je to bio trenutak kada su se sve moguće emocije preplitale u njoj, da je osećala ogromno uzbuđenje, sreću, neverovano tremu, ali i radost što se sve to dešava. Sve što je tada doživela je dobro i upamtila, a to joj je služilo da ide dalje, poput “vetra” koji je gurao napred.

Najveći uspeh o kojem se svuda govorilo i pisalo svakako je trenutak kada je ušla u svet Viktorijinih anđela. Sve to je za nju izgledalo još mnogo veće, budući da joj je jedan od uzora bila Adrijana Lima, pa je za nju imalo daleko veće emotivno značenje. Govoreći o svojim uzorima, navela je da je jedan od njih svakako bila i Naomi Kembel, a kada je domaća scena u pitanju, sasvim damski i drugarski je dodala: S obzirom na to da smo jedna prelepa nacija, sa mnogo lepih žena, teško je uopšte odlučiti se i odabrati samo jednu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TREND MODEL MANAGEMENT (@trendmodelsmgmt) on Sep 6, 2018 at 4:54am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by She follows❤ (@kristinapericfp) on Sep 4, 2018 at 5:03pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KRISTINA PERIĆ (@kristinapericfans) on Mar 30, 2018 at 2:16am PDT

hellomagazin.rs Instagram/kristinaperic26
Tagovi: kristina peric