Od kolega do ljubavi krunisane brakom: Ovako izgleda suprug Milke Forcan (FOTO)

Od kolega do ljubavi krunisane brakom: Ovako izgleda suprug Milke Forcan (FOTO)

Autor: | 24/11/2018

0


O jednoj od nekada najmoćnijih žena u Srbiji zna se apsolutno sve. Milka Forcanoduvek je bila sinonim za uspešnu poslovnu ženu, a pritom veoma elegantnu, ljubaznu i dobro stilizovanu.


Ono što se ne zna je da je Milka, osim što je nizala brojne uspehe u firmi u kojoj je radila do 2010. godine, van televizijskih kamera i daleko od očiju javnosti, ona brižljivo gradila svoj privatni život i negovala višegodišnju ljubav.


Milka Forcan u srećnom je braku sa Brankom Forcanom, kojeg je upoznala početkom devedesetih godina. Milka i Branko bili su dvoje od četvoro zaposlenih u Miškovićevoj kompaniji.

View this post on Instagram

A post shared by Milka Forcan (@milkaforcan) on Aug 15, 2018 at 3:19pm PDT


Prvo su bili kolege, a potom se rodila i ljubav koja je krunisana brakom. Iako o poslovnim poduhvatima rado govori, o privatnom životu i suprugu Milka nikada nije pričala, a sa suprugom Brankom se ne pojavljuje na gradskim dešavanjima na kojima je sve ređe ima.


Ono što se zna je da se iz njihove ljubavi rodilo dvoje dece, ćerka Jovana i sin Filip, koji sve više privlače pažnju svojom lepotom za koju mnogi kažu da su je nasledili od majke.
Hellomagazine.rs Antonio Ahel /ATAImages, Instagram
Tagovi: milka forcan