Ognjen Amidžić o tragično nastradalom ocu: Sin Mateja često pita za dedu kog nije upoznao

Ognjen Amidžić o tragično nastradalom ocu: Sin Mateja često pita za dedu kog nije upoznao

Autor: | 23/11/2018

0


Jedan od najpopularnijih voditelja na ovim prostorima, Ognjen Amidžić, preživeo je veoma teške životne trenutke.

Njegov otac, Zoran Amidžić, tragično je izgubio život kao i trojica njegovih kolega na Baniji 9. oktobra 1991. godine dok su bili na radnom zadatku.

U njihovu čast, jedna ulica u Šapcu od 26. juna 2018. godine zvanično se zove "Amidža, Bora, Dejan i Sretan". Ognjen je prisustvovao otvaranju ove ulice, a sada je progovorio kakve su ga emocije tom prilikom obuzele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AmiG Show (@amigshow) on Nov 21, 2017 at 12:55pm PST


-Ja sam bio na otvaranju svega toga... To su pomešane emocije. To je jedna priča koja traje 27 godina. Ono što je meni najdraže, to je ono što Šabac kao grad nije zaboravio ni njega, ni čitavu ekipu koja je stradala. Svih ovih godina sačuvano je sećanje na njih. I ovo je samo kruna svega toga. A meni je, naravno, baš drago! Ja sam se zahvalio svima koji su učestvovali u svemu tome, koji su pokrenuli celu tu inicijativu i koji su sve to realizovali. Jer svih ovih godina je to bila neka priča i ideja, ali ništa nije lako uraditi i organizovati - rekao je Amidžić.

Popularni voditelj je otkrio i da njegov sin, Mateja, već sada često postavlja pitanje o dedi, kog, na žalost, nikada nije upoznao.

-Polako, on tek ulazi u priču. Ima tek neka mala pitanja, ali još je to njemu daleko, tako da, kad dođe vreme, naravno - zaključio je Ognjen.

Hellomagazin.rs Arhiva Hello!/Luka Šarac