Dana Karić i Nikola Stojiljković: Filmski susret i ljubav zapisana u zvezdama

Dana Karić i Nikola Stojiljković: Filmski susret i ljubav zapisana u zvezdama

Autor: | 23/11/2018

0


Dana Karić i njen suprug Nikola upoznali su se sasvim slučajno i na neočekivan način, sudeći po detaljima, ličilo je na filmsku priču. A evo kako je je to ona dočarala:

-Mi smo se upoznali u mojoj kući. Meni tata kaže, Dano kako svi momke traže, ne mogu da ga nađu, ne može da ti padne s neba, da dolazi na vrata, a tebi je stvarno došao na vrata-rekla je Dana u emisiji o koja se bavi organizovanjem venčanja. Ali to nije sve, želela je da približi situaciju.

-Ja sam išla na svadbu svog druga i drugarice, to je njegova drugarica iz Vranja, a on zamalo da ne dođe, bio je na nekom slavlju noć pre i došao je kući mnogo kasno, Vranje ipak nije blizu, nije znao da li da kreće ili da ostane kod kuće. Svi su mu rekli nemoj da se mučiš, ostani, razumeće te prijatelji, međutim on kaže kao da sam neku inekciju dobio i kažem idem, idem. Ustao je, istuširao se, nije imao ni vremena da se obuče i poslednji je ušao u autobus za Beograd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Karic (@danakaric) on Jun 18, 2017 at 12:53pm PDT

-Ja kako sam se pripremala za svadbu, videla sam njega i on je video mene. Kada je došao red na fotografisanje sa mladencima, sačekala sam da svi završe, jer ne volim da čekam, ako ne mora. Kada sam krenula i on je bio tu, lep, visok, crn i tačno se sećam šta sam rekla: I ti si poslednji došao da se slikaš sa mladencima, on kao da, da i ja kažem, hajde onda pravi mi i društvo, nema smisla da ovako lepa devojka čeka sama. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Karic (@danakaric) on Aug 29, 2017 at 11:54am PDT


Nakon nekoliko sati i odlaska u dalji provod sa mladencima, ovo je sled dešavanja.

-Shvatila sam da mi se dopada, ali je on bio mnogo fin i nije ništa pokušao. Pa sam ja u jednom trenutku rekla "Nikola ja želim da me ti poljubiš", "Jel ti to želiš? Kaže "Da", tako smo se mi poljubili te noći, bilo je magično i od tog trenutka se nismo odvajali."-završava Dana

Sve nakon toga smo mogli da ispratimo na svadbi decenije, kada su porodica Karić i mnogobrojni prijatelji prisustvovali njihovom zavetovanju na večnu ljubav. A potom su dobili i sina Petra.

Hellomagazin.rs studio Bube/Privatna arhiva/Instagram/Ataimages
Tagovi: danica karić