Melanija Tramp u kaputu od 10.000 dolara u akciji spasavanja ćurki (foto/video)

Melanija Tramp u kaputu od 10.000 dolara u akciji spasavanja ćurki (foto/video)

Autor: | 21/11/2018

0

Melanija Tramp pojavila se u vrlo zanimljivom kaputu na ceremoniji poštede ćurana koji se inače tradicionalno jedu na američki Dan zahvalnosti.

Prva dama izazvala je priličnu pažnju u Christian Dior kaputu u krem boji s raznobojnim geometrijskom detaljima, dok je stajala uz muža Donalda Trampa koji je poštedeo život dvema pticama nazvanim Peas i Carrots, verovatno zbog dodataka koji idu uz pečenu ćuretinu.

 

Te su ptice doputovale u Vašington čak iz daleke Severne Dakote kako bi primile posebnu milost i blagoslov od predsednika SAD-a. S obzirom da neće završiti u rerni, ćurani će preseliti na Univerzitet Virginia Tech gde će o njima brinuti studenti i profesori.

Kad već spominjemo ćurane, Melanijin kaput su neki manje skloni Prvoj dami uporedili upravo s tim pticama. Ali ipak je bilo daleko više onih kojima se svideo skoro 10 hiljada dolara vredan kaput upotpunjen visokim Louboutin čizmama.

Nešto kasnije istoga dana, Melanija se pojavila u crvenom kariranom kaputu sličnom ogrtaču kojim je u Belu kuću unela dašak predstojećih praznika.

https://www.hellomagazin.rs/strane-vesti/melanija-donald-tramp-se-spremaju-za-praznike-ogromna-jelka-stigla-je-u-belu-kucu-kolima-koja-su-vukli-konji-foto-video/

 

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty