Kristijano Ronaldo i Heorhina Rodrigez počeli sa pripremama za crkveno venčanje

Kristijano Ronaldo i Heorhina Rodrigez počeli sa pripremama za crkveno venčanje

Autor: | 21/11/2018

0

Prošlo je tek pet dana od službene potvrde veridbe, ali Kristijano Ronaldo i Heorhina Rodrigez već su viđeni kako razgledaju potencijalnu crkvu za venčanje – Gran Madre di Dio u Torinu. Monumentalna građevina je iz devetnaestog veka, izrađena u neoklasicističkom stilu, a kao kulisa se pojavila u filmu iz sedamdesetih „Italian Job“.

Kristijano je oduvek naglašavao da je vaspitavan kao katolik tako da mu je važno da obavi crkveni obred. Par nosi identično Cartier prstenje, a cena jednog je 615 hiljada funti.

Kristijano i Heorhina žive zajedno već duže vreme u Italiji, a imaju i jednogodišnju ćerku Alanu Martinu, a Ronaldo od pre ima troje dece – osmogodišnjeg sina Kristijana Ronalda mlađeg te jednogodišnje blizance Evu Mariju i Matea Ronalda.

Lepa Špankinja koja je osvojila jednog od najpoželjnijih muškaraca na svetu već je počela i da isprobava venčanice. U detalje venčanja upućen je jako mali broj ljudi, ali među njima je naravno fudbalerova majka uz koju je jako vezan. Tako je mama Dolores ranije ove godine o Rodrigez pričala kao o svojoj budućoj snahi, istakavši pritom da je "staložena" osoba.

Rodrigez je putem društvenih mreža pokazala i veliku podršku svom partneru kojeg je model Ketrin Majorga optužila za silovanje koje se navodno dogodilo u jednom hotelu u Las Vegasu pre devet godina. Majorga tvrdi da je fudbalera prijavila policiji, a nekoliko nedelja kasnije Ronaldo joj je isplatio 375 hiljada dolara za ćutanje. Sad je slučaj ponovo otvoren, budući da u Nevadi silovanje ne može da zastari.

Ronaldo i Rodrigez su se upoznali u junu 2016. godine kad je fudbaler u Gučijevoj prodavnici u Madridu gde je Rodrigez radila kao prodavačica kupovao letnju odeću.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty