Glamurozna svadba, avanture, patnje i spletkarenja: Veliki obrt u seriji "Istine i laži"

Glamurozna svadba, avanture, patnje i spletkarenja: Veliki obrt u seriji "Istine i laži"

Autor: | 21/11/2018

0

Serija “Istine i laži” osvojila je srca publike, a tako će očigledno biti i u nastavku. Kako se uveliko snimaju nove epizode, sa novim likovima doći će do zavrzlama koje će poremetiti život glavnih junaka. Kako saznajemo, najveću krizu imaće glavni akteri Nikola i Marina kada je njihova ljubav u pitanju. Dok svi čekaju da se Zoran Pajić i Jana Milić Ilić venčaju pred malim ekranima, njihova ljubav biće na ispitu.

- U narednom periodu desiće se neverovatni obrti. Glavni junaci biće dovedeni do ivice propasti, ali kada sve bude slutilo na kraj, pojaviće se deus ex machina, na šta niko ne računa - otkriva izvor za "Scenu" iz produkcije, koji zbog ugovora ne sme da kaže ko su glumci koji će biti deo nove ekipe.

Prema njihovim saznanjima, najveće iznenađenje biće odnos glavnih junaka Zorana Pajića i Jana Milić Ilić, odnosno Nikola Isidorović i Marina Filipović od kojih gledaoci očekuju glamuroznu svadbu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Istine i laži (@istineilazi) on Oct 11, 2018 at 6:58am PDT


- Njihova ljubav je na ispitu zbog prevare. Kako svi očekuju da će se njih dvoje uskoro venčati jer Nikola to još prolongira, doći će do nove intrige koja će sve iznenaditi. Biće nešto totalno neočekivano u novim epizodama. Odnos će im biti na totalnom ispitu, pa će oni koji najvijaju za njihovu ljubav verovatno biti razočarani u jedno od njih dvoje. Velika prekretnica i velika iskušenja su pred njima... Da li će odoleti i da li će uspeti da prevaziđu probleme, videćemo u decembarskim epizodama - ističe izvor, koji nagoveštava da će i u narednim epizodama biti avantura, patnje ali i spletkarenja.

- Snimanja su u toku i svi glumci su dobro raspoloženi, snima se po deset sati. Stavljeno im je do znanja da scenario nikako ne sme dospeti u javnost, kao ni detalji kako će se njihov lik odvijati u budućnosti. Zato niko od njih ne sme da priča u javnosti o liku - objašnjava izvor za "Scenu"

Publika se, čini se, najviše vezala za Janu i Zorana kao i njihovu ljubavnu priču. Dok je privatno Zoran solo, Jana je u braku sa producentom Mišom Ilićem, s kojim ima sina Đorđa.

- Ljubavna priča Nikole i Marine je očarala Srbiju. Mi smo je lepo uradili- kaže za “Scenu” Jana Milić Ilić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Istine i laži (@istineilazi.sezona2) on Sep 18, 2018 at 6:21am PDT

Ipak u njihov život se uključila Ivana Dudić, koja svojom ulogom treba da pomrsi konce Nikoli i Marini.

- Drago mi je što se priključila ovom timu jer je jako talentovana mlada žena. Imam problem što mi se privatno toliko dopala, a u seriji moramo da se mrzimo - kaže kroz osmeh Jana šturo otkrivajući detalje serije.


Na pitanje šta će se desiti i da li će uspeti da zameni Marinu, Nikola kaže:

- Marinu niko ne može da zameni. Svašta će tu biti. Ali Nikolino srce pripada Marini zauvek.

Hellomagazin.rs Luka Šarac/Antonio Ahel/Ataimages/Instagram