Boris Novković: Lepa vest da čekamo dete nije nas zatekla, želeli smo to

Boris Novković: Lepa vest da čekamo dete nije nas zatekla, želeli smo to

Autor: | 21/11/2018

0

Pevač Boris Novković (50) očekuje dete s atraktivnom studentkinjom modnog dizajna Iris Volf (25). Boris je otkrio da je presrećan što će dobiti treće dete, te je otkrio da je Iris u petom mesecu trudnoće.

- Presrećni smo! Lepa vest da čekamo dete nije nas zatekla, želeli smo to - kaže Boris koji još ne želi da otkrije pol deteta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIDIKENN MODEL MANAGEMENT (@midikennmodelmgmt) on May 19, 2016 at 5:11am PDT

Kako tvrde njihovi prijatelji, par je odmah kliknuo, dele iste životne vrednosti i često zajedno šetajuu pse po Maksimiru.

- Bila je to ljubav na prvi, na zadnji pogled, na uvek i zauvek pogled - napisala je Iris na Instagramu. Zagrepčanku je 2015. fotograf Boris Štajduhar na svom izboru lepote proglasio najseksi Hrvaticom.

 

View this post on Instagram

 

Jeste li znali da je model Midikena @illuminaughty52 proglašena najseksi Hrvaticom 2015. godine? Pročitajte više na: https://onajemrak.hr/iris-volf/ Foto: @photobystajdi @najseksihrvaticabystajdi #onajemrak #irisvolf #najseksihrvaticabystajdi #sexy

A post shared by Ona je mrak (@onajemrak) on Sep 3, 2018 at 10:49am PDT

U maju ove godine, pevač je bio u vezi s balerinom pozoriišta Komedija i defektologinjom Anom Hanić. Upoznali su se na koncertu u čast Vladi Štefančiću. Boris je s njom bio samo nekoliko meseci nakon što se na jesen 2017. razveo od Ines Katić.

To mu je bio treći brak. Naime, u vreme najveće popularnosti pevač je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (45). Venčali su se mladi i u braku opstali pet godina.

Drugi put se zakleo na večnu ljubav novinarki Luciji Matić. S njom ima sinove Nou (7) i Bona (4). Dok je Lucija bila trudna s drugim sinom, Boris se zaljubio u slikarku Ivu Višošević (39). Pevač je Luciji priznao romansu s drugom te se iz njihovog porodičnog gnezda odselio u podstanare. Boris je tad tvrdio da nikad nije ostavio porodicu i decu. Nakon rođenja njegovog mlađeg sina, iako Lucija i on više nisu bili zajedno, Boris je svaki dan dolazio bivšoj supruzi i pomogao joj da se brine o zajedničkoj bebi. Novinarka i pevač ostali su u korektnim odnosima. O bivšim suprugama i devojkama je uvek govorio samo lepe reči.

- Menjao sam se i stalno se menjam, to nam je zadatak na ovom svetu, zar ne? Upoznati sebe, spoznati ko smo, odakle dolazimo, gde idemo i koji je naš smisao. Romantična sam osoba, ali često sam najromantičnije trenutke doživeo sam sa sobom kada bih otplovio negde u snove i zamišljao novu ljubav koja me čeka negde iza ugla. Poenta je da zauvek verujem u ljubav i nikad ne prestajem - kaže Boris.

hellomagazin.rs/m.g. Promo
Tagovi: boris novković

Najnovije vesti