Jelena Karleuša: Duškova i moja ljubavna priča je divna i dirljiva

Jelena Karleuša: Duškova i moja ljubavna priča je divna i dirljiva

Autor: | 20/11/2018

0

Poznati bračni par, Jelena Karleuša i Duško Tošić jedno kraj drugog kroz život hrabro gaze već celu deceniju -  uspešni, jaki i ostvareni. Pevačica ne skriva koliko je ponosna na svog supruga, a sada je otkrila i kako je počela njihova, kako kaže, dirljiva i divna priča.

Ljubav koja traje: Jelena Karleuša i Duško Tošić se vole i čuvaju baš kao i prvog dana (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 11, 2018 at 11:16pm PDT


-On je neko ko je stvarno iz najteže moguće socijalne priče dodirnuo zvezde. Odrastao je u domu jer su njegovi roditelji bili mnogo siromašni. Rano je počeo da trenira fudbal u Proleteru iz Zrenjanina. To mu je bio beg iz doma. Sa 16 godina ga je kupio OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK Beograda da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on je ženu sa postera oženio i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča, ispričala je Karleuša u intervjuu za Face HD TV i istakla koliko je srećna što pored sebe ima supruga koji je podržava u svemu.

Jelena Karleuša i Duško Tošić organizovali glamuroznu proslavu rođendana Atine i Nike (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 31, 2018 at 2:33am PDT


 -Imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čoveka koji mi se nije mešao i nije me sputavao u ovom mom ludilu - isterivanju pravde. Samo se negde sklanjao s puta ali me je vadio kad god upadnem u žestoke probleme - bila je iskrena pevačica.

 

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram