Samanta Markl izdaje knjigu koja će otkriti pravo lice lepe vojvotkinje? (video)

Samanta Markl izdaje knjigu koja će otkriti pravo lice lepe vojvotkinje? (video)

Autor: | 19/11/2018

0

Polusestra britanske vojvotkinje Megan Markl, koja je od ranije poznata medijima zbog svojih komentara i mešanja u novi život svoje sestre, izdaje novu knjigu memoara koji bi, kako tvrdi trebali da pokažu pravo Meganino lice.

Samanta Markl, autorka knjige, tvrdi kako svet zapravo nije upoznao Megan kakva ona zaista jeste, te da se njen život u kraljevskoj porodici temelji na velikim lažima, pa ih upravo ona namerava otkriti široj publici.

Zanimljiv je i termin izlaska knjige, upravo u proleće, kada bi Megan trebala svome suprugu princu Hariju da podari prvog naslednika.

 

Pod naslovom 'U senci vojvotkinje' 53-godišnja Samanta koja s Megan deli istog oca, Tomasa Markla, pisaće o svim problemima koji je godinama muče i zbog čega je između ostalog izgubila kontakt s aktuelnom vojvotkinjom. Unutar knjige opisuje svoju polusestru kao lažljivicu i osobu koja ne preže ni pred čim kako bi došla do zacrtanog cilja.

- Otkriću sve jer svet ne zna pravu istinu. Ništa neću da krijem. Od najranijih uspavanki pa sve do kasnijeg problematičnog razdoblja sam opisala u knjizi - rekla je za britanske medije Samanta koja inače boluje od multiple skleroze pa je prikovana za invalidska kolica.

 

Dodala je i kako zbog ulaska Megan Markl u kraljevsku porodicu očeva strana porodice doživljava veliki medijski pritisak i da su bili apsolutno nepripremljeni za to. Samanta se požalila i da je upravo ona meta cyber bullinga (nasilja putem Interneta).

- Borim se s raznim komentarima, porukama mržnje i lažnim tvrdnjama koje Internet korisnici upućuju na moju adresu. To nije lako - zaključila je gospođa Markl koju su mediji nazvali "zlom sestrom".

 

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Printscreen/Youtube

Pročitajte još