Brigit Nilsen: Želim da poručim svim ženama da nikad ne odustaju, jer život je neverovatan!

Brigit Nilsen: Želim da poručim svim ženama da nikad ne odustaju, jer život je neverovatan!

Autor: | 19/11/2018

0

Danska glumica s holivudskom karijerom Brigit Nilsen, najpoznatija je po propalom braku sa Silvesterom Staloneom, a ponovo se našla u središtu medijske pažnje pošto je u 55. godini po peti put postala majka.

Svoje peto dete, djevojčicu Fridu, Brigit Nilsen rodila je u junu ove godine, a ovoge nedelje se, povodom premijere svog novog filma 'Creed II', pojavila na crvenom tepihu u Njujorku. Tom je prilikom novinarima otkrila nove detalje o trudnoći i majčinstvu u pedesetima.

- Dobila sam čudesnu kćerkicu i igram isti lik, Ludmillu, koju sam glumila u 'Rokiju' pre 35 godina. Moram da priznam, da mi je život neverovatan - rekla je Brigit.

 

View this post on Instagram

 

Frida just got first taste of snow in NY....well, she was actually sleeping ? #nyc #snow

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on Nov 15, 2018 at 2:54pm PST

Glumica je u julu ove godine napunila 55, a ne krije da je put do dolaska Fride na svet bio mukotrpan, te da je godinama pokušavala da zatrudni.

- Na ovu sam devojčicu čekala 10 godina. Ona je doslovno čudo i želim da poručim svim ženama da nikad ne odustaju. To je zapravo poruka i muškarcima i ženama, jer život je neverovatan. Neko mora da dobije na lotou jednom, a ja osećam da sam ga dobila s mojom devojčicom - Rekla je Nilsen.

 

View this post on Instagram

 

Dream, never stop Believing it ♡ #dreams #babygirl

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on Nov 7, 2018 at 10:43am PST

Nilsen je malenu Fridu dobila u braku s Matijasom Desijem, a iz prethodnih veza ima četvoro odrasle dece.

- Lekari su mi dali tek 3 do 4 odsto šanse da ostanem trudna. Nisam imala puno jajašaca, ali bilo ih je dovoljno. Nisam mislila da ću se posle 42. godine odlučiti na trudnoću. Bilo je tu puno razočarenja. Stalno čekaš telefonski poziv i znaš da će ti reći da još jedan postupak nije uspeo. To čekanje ubija, posebno jer žene nerado pričaju o tome pa misliš da si jedina - iskrena je bila Nilsen.

 

View this post on Instagram

 

♡ 4 months ♡ can't think of any happier time in my life #proudmom #happyness

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on Oct 23, 2018 at 12:46pm PDT

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty