Nesreća nikad ne dolazi sama: Darka Lazića ostavila verenica?

Nesreća nikad ne dolazi sama: Darka Lazića ostavila verenica?

18/11/2018

0

Iako su svi mislili da će nesreća Darka Lazića (27) još više zbližiti njega i njegovu verenicu Marinu Gagić (19) te da će iz ove situacije izaći jači nego ikada, izgleda da nije tako.

Kako piše Alo!, ona je odustala od borbe koju već danima vodi sama sa sobom i prijateljima se poverila da planira da stavi tačku na njihovu vezu, iako ga još voli.

- Marina nije više mogla da se bori sa svime što ju je zadesilo. Sa jedne strane su Darko, koji je još životno ugrožen, i njen strah da će ova stravična saobraćajna nesreća ostaviti trajne posledice po njegov život, a sa druge strane je pritisak javnosti, porodice… Svakodnevno sluša priče o tome da je Darko zavisnik od droge, da će se drogirati i kada izađe iz bolnice, da više neće biti isti jer je ostao bez slezine, bubrega, ima veštački kuk… Svi joj govore da je mlada i lepa i da joj ne treba takav teret na leđima u tim godinama, a sa druge strane zna da ga još voli i sve bi učinila za njega. Ali zna da i ne može da mu pomogne. Zna da sve zavisi od njega - ispričao je za pomenuti list izvor blizak Marini Gagić. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S T A R Serbia (@star_magazin) on Oct 26, 2018 at 6:51am PDT

Kako je objasnio, ona danima i noćima samo plače i ne zna šta da radi. Iako ga voli, svesna je da su ljudi koji joj govore da ga ostavi u pravu.

- Danima ne ide u posetu Darku. Teško joj je da ga gleda u tom stanju i bori se sama sa sobom. Ipak, presekla je i donela konačnu odluku da ga ostavi. Iako je to bila možda najteža odluka u njenom životu, bila je neizbežna. Još mu je nije saopštila jer ne želi da ga dodatno potresa u ovom stanju, ali je njegovim roditeljima rekla kako se oseća. Oni su joj rekli da je razumeju i da im je žao zbog svega, jer su je zavoleli kao svoju ćerku - ispričao je izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOUNDAPP_BALKAN (@soundapp_balkan) on Oct 24, 2018 at 12:28pm PDT

Kako je još rekao, Branka i Milan su zamolili Marinu da kada Darko bude prebačen sa intenzivne nege na drugo odeljenje ode kod njega i lepo sa njim popriča o svemu.

- Molili su je da ga ne ostavlja u ovom trenutku jer se plaše kako će reagovati, ali kada im je objasnila da ne može da se nosi sa tolikim bremenom, oni su je zamolili da mu da još jednu šansu kad sve ovo prođe. Ubeđeni su da je ona prava žena za njega. Sa njom su oduvek imali odličan odnos. Dopala im se čim su je videli i stalno su isticali da mu ona više odgovara nego Ana Sević, da je i sama dete sa sela, baš kao i Darko, i da su sjajan par. Radovali su se njihovim planovima za budućnost - priča izvor i dodaje:

- Marina će smoći snage da sa Darkom razgovara o svemu, da mu objasni svoje razloge i svoje misli… Šta će se desiti, ostaje da vidimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alo.rs (@alo_novine) on Oct 24, 2018 at 3:06am PDT

hellomagazin.rs/M G Antonio Ahel/ATA Images
Tagovi: Darko Lazić

Pročitajte još

Najnovije vesti