Sa vitaminima A, C, E i B: HELL jača vaš imunitet tokom zime

Sa vitaminima A, C, E i B: HELL jača vaš imunitet tokom zime

Autor: | 16/11/2018

0

Sa dolaskom oblačnog vremena tokom jeseni i zime potrebno nam je sve više vitamina. Zbog toga HELL u fokus stavlja HELL ENERGY Multivitamin Energy Drink, u kom se pored već uobičajenih vitamina iz porodice B, nalaze i vitamini A, C i E.

Bliži se sezona praznika, kada je važno da očuvamo dobro zdravsteno stanje i što spremnije dočekamo groznicu Novogodišnjih praznika. Zahvaljujući jedinstvenoj inovaciji, HELL Multivitamin uz pomoć više vitamina pomaže normalnom funkcionisanju organizma. Pored uobičajenih sastojaka energetsko piće Multivitamin, kao i druga kvalitetna energetska pića, sadrži 32 mg/100 ml kofeina. Ovo energetsko piće ima ukus mešanog voća. Pored atraktivnog dizajna i zahvaljujući svojoj formuli, HELL Multivitamin je popularan među potrošačima koji imaju svest o važnosti zdravlja.

Vitaminski suplementi su veoma važni tokom zimskog perioda, jer je imunološkom sistemu potrebno dodatno ojačanje kako bi se pobedile infekcije i bolesti. A pored ove važne uloge vitamina svaki od njih ponaosob je važan za pojedine funkcije organizma. Tako je vitamin A ključan za oči, kosu, kožu i za zdravlje kostiju, vitamin C povećava otpornost organizma. Vitamin E je odgovoran za zaštitu srca, ali je takođe odličan antioksidant i ima blagotvoran efekat na metabolizam.

Pored najviših standarda kvaliteta u proizvodnji HELL Multivitamin je napravljen od odlične kvalitetne vode, kontrolisanih sastojaka i tokom procesa se pasterizuje tako da ne sadrži nikakve konzervanse.

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: hell energy

Najnovije vesti