Odbila je da se uda za njega, a on bez nje ne može: Lepotica pred kojom je Nejmar pao na kolena

Odbila je da se uda za njega, a on bez nje ne može: Lepotica pred kojom je Nejmar pao na kolena

Autor: | 10/11/2018

0

Zgodna brazilska glumica i manekenka Bruna Markezin (23) poznatija je kao devojka slavnog fudbalera Nejmara, s kojom je on već nekoliko godina u vezi sa povremenim prekidima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on Sep 28, 2018 at 3:43pm PDT


Par se upoznao 2012. godine na karnevalu, a počeli su se viđati ubrzo nakon toga. 2013. godine imali su prvi duži prekid, a navodno je slavna lepotica bila ta koja je prekinula odnos, te mu slomila srce. I dok je on tugovao za, kako ju je sam nazvao, "ljubavi svog života", Bruna se odlično zabavljala i putovala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on Feb 5, 2018 at 9:28pm PST


Njegovi prijatelji tada su se zabrinuli kako bi ga Bruna mogla uništiti, ali par se pomirio nakon nekoliko meseci. 2016. usledio je još jedan prekid, a par je ponovo našao način kako da se spoji na dočeku Nove 2017. godine u Njujorku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on Aug 31, 2018 at 11:14am PDT


Šuška se kako je fudbaler jednom prilikom zaprosio svoju devojku, a umesto da pristane, ona je raskinula s njim. To im je bio treći i poslednji u nizu raskida, ali čini se kako je sada sve u redu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) on Jul 20, 2018 at 5:32pm PDT


Par se nedavno vratio iz romantičnog Pariza u kojem su se odmarali pre novih poslovnih obaveza, a Bruna se zatim uputila u Veneciju na premijeru novog filma "The Sisters Brothers", gde je zablistala u stilu diva starog Holivuda. U zlatnoj haljini s visokim prorezom i dijamantima, glumica je oduzimala dah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EneJota ?? ? neymarjr (@neymarjr) on Sep 28, 2018 at 8:24am PDT


-Jako mi se sviđa. Lud sam za njom, jednom je prilikom iskreno priznao Nejmar, koji svoju ljubav prema zanosnoj Brazilki ne skriva ni na društvenim mrežama.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: Nejmar

Najnovije vesti