Danilo Anđušić obožava suprugu Ivanu: Ti si moj heroj, volim te!

Danilo Anđušić obožava suprugu Ivanu: Ti si moj heroj, volim te!

Autor: | 10/11/2018

0

Ivana Maksimović i Danilo Anđušić postali su roditelji u četvrtak veče, kada se streljačica porodila malo pre planiranog termina. Ponosni tata je iste večeri proslavio dolazak naslednika.

- Sve se iznenada desilo. Otišli smo na regularnu kontrolu i lekari su odlučili da će je odmah poroditi, da neće rizikovati da čekaju. Bio sam u šoku od prvog trenutka, ali se sve dobro i kako treba završilo. Mi smo zahvalni svim doktorima i osoblju u bolnici gde se Ivana porodila - rekao je Danilo za „Blic”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on Oct 28, 2018 at 5:53am PDT


Iako su oboje želeli da košarkaš prisustvuje porođaju, do toga ipak nije došlo.

- Moja velika želja je bila prisustvujem porođaju, ali to nažalost nije bilo moguće pošto se sve desilo tako brzo, a Ivana se porodila carskim rezom. Ali nema veze, najbitnije je da su Ivana i beba dobro i da je sve prošlo u najboljem redu - kaže Anđušić, ali nije otkrio ime koje su dali sinu.

- Ne bih sada otkrivao ime dok se ne vidim sa suprugom, pa ćemo ga zajedno objaviti, rekao je košarkaš za Blic. Iako nije želeo da otkrije ime svoj naslednika objavio je fotografiju uz veoma emotivnu poruku,

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danilo Andjušić (@daniloandjusic) on Nov 9, 2018 at 9:01am PST


-Ćao svete, od sinoć sam i ja sa vama, i jedva čekam da vas upoznam sve. Mama Ivana i ja smo odlično a tata Danilo rečima ne može da vam opiše kako se trenutno oseća.Ženo ti moj HEROJ! Volim te!

Kako su oboje profesionalni sportisti, ona streljačica, a on košarkaš, Ivana ne krije da bi je radovalo da sina vidi na terenu.

- Danilo i ja smo odrasli u sportskim porodicama i naravno da bismo voleli da i naš sin krene našim stopama. Imaće priliku da proba oba i mnoge druge, ali će izbor na kraju ipak biti na njemu - rekla nam je Ivana u intervjuu koji smo sa njom odradili dva dana pred porođaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on Nov 4, 2018 at 3:56am PST


Iako se porodila ranije, Ivana je sve spremila za bebu.

- Za mnoge stvari sam već preduhitrena, ali mama i tata će mu pokloniti njegovu prvu igračku koja će, nadam se, biti uz njega sve dok ne odraste - kaže sportiskinja, kojoj je suprug sve vreme bio velika podrška.

- Veoma sam zahvalna što smo skoro celu trudnoću izneli zajedno. Kada smo skupa, sve je lakše, a i slađe. Od početka je bio velika podrška i oslonac.

 

Hellomagazin.rs Anotnio Ahel/Ataimages/Instagram

Najnovije vesti