Izbegavajte ih: Koji horoskopski znaci vam nikako ne odgovaraju kao partneri

Izbegavajte ih: Koji horoskopski znaci vam nikako ne odgovaraju kao partneri

Autor: | 07/11/2018

0

Za svaku osobu postoje tri određena horoskopska znaka koja mu jednostavno ne odgovaraju. Možda ste već pronašli muškarca svog života, a ako je vaš dragi baš jedan od navedenih „antipartnera“ sa ove liste, znate o čemu pričamo. Iako je između vas očigledna hemija, postoji dosta stvari o kojima imate različito mišljenje. Za utehu, nikad vam neće biti dosadno. Pogledajte s koja tri znaka nikako ne možete „kliknuti“ - ili nije trebalo da kliknete.

Ovan

Rak: osobe rođene u znaku Raka orijentisane su na porodicu, dok se Ovan više koncentriše na lične potrebe. Kad ta dva znaka započnu vezu, oduzmu sav slobodan prostor i ne mogu više pratiti lične interese.

Devica: Retko dele mišljenje, a veza se uglavnom sastoji od kompromisa. Oba znaka jednostavno ne žele da rade na zajedničkoj vezi.

Škorpija: i Ovan i Škorpija žele kontrolu u vezi i često dolazi do svađe. Veza ova dva znaka osuđena je na propast zbog tvrdoglavosti oba znaka.

https://www.hellomagazin.rs/zivot/sa-njima-nema-romatike-znakovi-zodijaka-kojima-je-posao-vazniji-od-ljubavi/

Bik

Lav: Lavovi i Bikovi se možda u početku jako privlače, ali na duže staze će promeniti mišljenje – zapravo, neće ni o čemu isto misliti.

Strelac: Ovaj vatreni znak će naljutiti, odnosno često povrediti Bika svojim rečima. Kod njih nema ravnoteže i Bik neće biti srećan sa Strelcem.

Vodolija: u početku se veza sa Škorpijom i Bikom čini idealnom, ali nakon nekog vremena Vodolija počinje da traži sve više… i uglavnom se veza završi raskidom.

https://www.hellomagazin.rs/zivot/vazi-za-sve-horoskopske-znakove-ove-lekcije-ne-smete-propustiti-kraja-2018/

Blizanci

Devica: Veoma su kritične prema Blizancima. Zbog nedostatka poverenja njihova veza će ubrzo biti poljuljana, jer će Blizanci osećati da ih partner ne shvata ozbiljno.

Škorpija: Često su nepromišljeni i imaju običaj da kažu nešto pogrešno. U vezi sa Blizancima moraće češće da moli za oproštaj, što mu neće biti baš najdraže.

Jarac: Blizanci su vrlo pričljivi, dok je Jarac tih i miran i tu je glavna prepreka.

https://www.hellomagazin.rs/zivot/uvek-ispred-svih-za-nju-ne-postoji-ne-koji-horoskopski-znak-je-celicna-lejdi/

Rak

Strelac: Rak traži emocionalnu stabilnost, a Strelac voli svoju slobodu. Ova dva znaka nikada neće biti potpuno srećni zajedno.

Ovan: Dok Ovan nema problema s iskazivanjem svojih želja i osećanja, za Raka je to veliki problem.

Vodolija: Potpuno različiti, jer Vodolije ne shvataju vezu preterano ozbilno, dok su Raku osećanja najbitnija na svetu.

https://www.hellomagazin.rs/zivot/ne-odustaju-i-kad-nisu-u-pravu-tri-najtvrdoglavija-horoskopska-znaka/

Lav

Bik: I Lav i Bik su tvrdoglavi. Drže se svog mišljenja i nerado ga menjaju – što često vrlo brzo vodi do prekida veze.

Jarac: Konkurenti su i stalno se bore za prestiž. Osetljive Jarčeve Lavovi često umeju da povrede.

Ribe: Ribe teško drže korak s Lavovima i osećaju se inferiorno. Naime, Lav uvek želi da ima glavnu reč u vezi – koja potom brzo pukne.

https://www.hellomagazin.rs/zivot/mistican-izgled-briljantan-um-pet-najpametnijih-znakova-zodijaka/

Devica

Ribe: znakovi Ribe i Devica su dve kompletne suprotnosti koje nikako ne mogu pronaći zajednički jezik. Devica treba da ima sve posloženo, a Ribe su intuitivne i tako i rešavaju stvari u životu – što na duže staze nikako ne može funkcionisati.

Blizanci: Slobodni Blizanci vole prirodu i izlaske, a to vrlo brzo iznervira Device. Ta dva znaka nisu na istoj talasnoj dužini i nemaju iste interese.

Strelac: vatreni Strelčevi imaju uvek sve pod kontrolom i unapred razmišljaju o svakom koraku. Device paze na svaki detalj i žele da isplaniraju svaku sitnicu. Kad su ta dva znaka zajedno, često dolazi do žučnih rasprava i svađe.

https://www.hellomagazin.rs/zivot/karakteri-koje-niko-ne-trpitri-horoskopska-znaka-koje-partneri-najcesce-ostavljaju/

Vaga

Blizanci: Veza Blizanaca i Vage nikada neće postati duboka i čvrsta. Oboje površno međusobno komuniciraju i nedostaju im važni razgovori.

Rak: kod Rakova emocije igraju veliku ulogu jer su vrlo senzibilni. Zbog toga se Vaga ne oseća dobro, jer je realna u svakom pogledu.

Ribe: na prvi pogled Vaga i Ribe su idealan par, ali često naginju burnim reakcijama i ne mogu se prilagoditi osećajima drugog.

https://www.hellomagazin.rs/zivot/najveci-zavodnici-zodijaka-skorpija-je-neprikosnovena-ali-ova-tri-znaka-ce-vas-iznenaditi/

Škorpija

Vodolija: Više razmišlja glavom, a manje srcem i zbog toga ne može nikako sa Škorpijom, kojoj treba duboka i iskrena veza.

Blizanci: Dok su Blizanci spontani, Škorpije su potpuno suprotni i nikada zbog toga ne može nastati iskrena i zdrava veza.

Lav: Na prvi pogled su snažan i lojalan tim, ali Lav obožava da nameće svoje mišljenje – što na duže vreme može frustrirati Škorpiju. Osim toga, Lav ne može biti apsolutno veran ljubomornoj Škorpiji.

Strelac

Bik: Emotivan Bik voli spontane razgovore i slatko bockanje, dok to kod Strelca izaziva ljutnju i brzi prekid komunikacije.

Devica: I dok Devica mašta da bude zavedena, Strelac ne može dobro da pokaže svoja osećanja. Zbog toga često dolazi do napetosti i nesklada.

Škorpija: Tajanstvenost i misterioznost koje su karakteristične za Škorpiju Strelčevi nikada neće shvatiti i tu dolazi do velikog problema.

Jarac

Vaga: Zapravo Vaga i Jarac imaju puno zajedničkog i dobre šanse da započnu vezu. Vagi je jako bitna stabilna veza puna ljubavi i nežnosti. S druge strane, Jarac je jako orijentisan na karijeru i te razlike često dovedu vezu do pucanja.

Blizanci: Spontani Blizanci su potpuna suprotnost organizovanim Jarčevima. Na duže vreme jednostavno se ne podnose.

Rak: Oba ova horoskopska znaka mogla bi neko vreme da budu u dobroj vezi, ali Jarčevi su skloni tome da postave sopstvene ciljeve kao prioritet i da ih nametnu Rakovima. A Rakovi su usmereni na potrebe porodice i prijatelja.

https://www.hellomagazin.rs/zivot/horoskop-otkriva-sve-muske-mane-ko-je-previse-ljubomoran-ko-je-sebi-uvek-na-prvom-mestu/

Vodolija

Bik: Vodolija i Bik su vrlo tvrdoglavi i često se svađaju. Jako im je teško pronaći kompromis te zbog toga ne mogu produbiti vezu.

Škorpija: Vodolija voli i ceni slobodu, dok Škorpija rado i vrlo ozbiljno uroni u emocionalne dubine. Potom preplaši Vodoliju i tako se međusobno udalje.

Strelac: Iako Strelčevi vole svoju slobodu poput Vodolije, upravo zbog toga dolazi do stalnih konflikata u vezi. Naime, često se smatraju konkurencijom, a ne partnerima.

Ribe

Ovan: Ribe su osetljiv i osećajan horoskopski znak, a Ovnovi su često grubi i sirovi. To vodi do svađa – nakon kojih su uglavnom Ribe povređene.

Devica: Device žive iz dana u dan. A Ribama treba emotivna podrška partnera kako bi mogle da postignu svoje ciljeve. Oba znaka razmišljaju u potpuno različitim smerovima.

Blizanci: Oni vole svoju slobodu i ne mogu razumeti emocionalne potrebe Riba. Za Ribe je veza s Blizancima pravo iskušenje koje se ne završi uvek dobro.

Hellomagazin.rs Guliver/Thinkstock
Tagovi: horoskop

Pročitajte još

Najnovije vesti