Melanija Tramp izazvala bes: Luksuzni hotel u kojem nije ni boravila koštao je 95.050 dolara!

Melanija Tramp izazvala bes: Luksuzni hotel u kojem nije ni boravila koštao je 95.050 dolara!

Autor: | 05/11/2018

0

Početkom oktobra Melanija Tramp obišla je četiri Afričke zemlje i odradila svoju prvu samostalnu turneju otkako je njen suprug Donald Tramp postao američki predsednik.

Posetila je Ganu, Malavi, Keniju i na kraju Egipat. Upravo je njena poslednja destinacija izazvala najglasnije i najburnije reakcije javnosti. Jedan od razloga bio je neprimeren stajling, kojim je podsetila na neslavnu afričku istoriju. Internet ju je brzo posle toga uporedio s nizom filmskih zlikovaca – od Hanibala Lektora do Renea Beloka iz prvog 'Indijane Džonsa'.

Pozirajući ispred piramida u Kairu, gospođa Tramp obratila se medijima i poručila kako bi volela da se više skoncentrišu na njene poslovne odluke i političke inicijative u koje je uključena, a manje na garderobu i stajlinge.

 

Strani mediji očito su je poslušali pa su došli do novog zanimljivog trenutka koji je sada razljutio porezne obveznike.

Prva dama svojim je rastrošnim ponašanjem pokazala neodgovornu stranu. Prema saznanjima magazina People, Melanija je platila luksuznu sobu u InterContinental Semiramis hotelu u Kairu čije noćenje iznosi 95.050 dolara, a da na kraju tamo nije ni prespavala.

Stefani Grišam, predstavnica za štampu Melanije Tramp potvrdila je da prva dama nije prenoćila u plaćenoj sobi. Zbog čega joj je tačno trebala soba i zašto je sve plaćeno, Bela kuća još nije objasnila medijima.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: Melanija Tramp

Najnovije vesti