Zavodnik sa estrade je razočarao: Jelena Karleuša otkrila u koga je bila zaljubljena do ušiju

Zavodnik sa estrade je razočarao: Jelena Karleuša otkrila u koga je bila zaljubljena do ušiju

Autor: | 31/10/2018

0

Iako nam se čini da znamo sve pojedinosti iz života Jelene Karleuše jer je vec decenijama na javnoj sceni, ona nas uvek iznenadi.

Danas je u srećnom braku sa fudbalerom Duškom Tošićem sa kojim ima dve ćerke, a prvo razočaranje je doživela kada ju je odbio folk pevač Željko Šašić, kojem je jednom prilikom na plaži u Budvi prišla i britko mu saopštila da će jednog dana biti veća zvezda od njega.

- Verujem da je njemu ta priča veoma smešna, a i meni je sada. Željko je divan momak, ali moj ukus se od tada, kada sam imala četrnaest godina, drastično promenio. Sve moje dečje ljubavi bile su divne. Svaka mi je bila uzvraćena sve do u to vreme mladog pevača Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dete ga nije interesovalo. E, tu sam doživela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku: za ljubav se treba boriti - pričala je mnogo godina kasnije gospođa Karleuša Tošić, koja se nikada nije stidela nijednog perioda svog života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleusa (@karleusaslatkamala) on Oct 28, 2018 at 6:31am PDT


- Ne mogu da kažem da se stidim bilo čega, pre bih rekla da su mi smešne neke lude modne faze kroz koje sam prošla na dosadašnjem putu. Ponosna sam na svoj krvavi rad, trud i odricanje. Bila sam odličan đak, a posebno sam se isticala u muzici, likovnom vaspitanju i jezicima. Pobeđivala sam na svim takmičenjima iz tih oblasti, bila sam član hora, svirala flautu. Ništa mi nije nedostajalo. Roditelji su mi pružili divno i spokojno detinjstvo, ali ja sam jedva čekala da porastem i da budem velika. Maštala sam o tome kako ću jednog dana biti slavna pevačica, doživeti aplauz i putovati svetom... Eto, ja sam dokaz da se snovi ostvaruju - iskreno je opisala popularna pevačica pre nekoliko godina sećajući se kako je sa šesnaest snimila svoj prvi CD „Ogledalce"

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/Ataimages/Instagram

Pročitajte još