Krenuo dalje posle raskida sa Ninom Radulović:  Ko je nova ljubav Filipa Krajinovića

Krenuo dalje posle raskida sa Ninom Radulović: Ko je nova ljubav Filipa Krajinovića

Autor: | 31/10/2018

0

Teniser Filip Krajinović je očigledno preboleo Ninu Radulović jer već neko vreme uživa u vezi sa Anđelom Novčić iz Čačka.

Dok mu na masters turniru u Parizu nije bila naklonjena sreća uprkos dobrom startu, Filip Krajinović je u ljubavi zadovoljan i vreme van terena u Gradu svetlosti provodi sa novom devojkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Popay J (@popay_j) on Nov 5, 2017 at 10:35am PST


Kako piše Blic, Filip je već nekoliko nedelja u ljubavi sa Anđelom Novčić iz Čačka, ali su to uspevali da sakriju sve do sada.

Izvor “Blica” kaže da je Filip srećan u novoj vezi, ali da o tome ne želi da govori javno jer ni njegova devojka ne želi da se eksponira.

- Anđela se zaljubila u Filipa do ušiju i stalno pričao o njemu, ali ne želi da se o njoj piše i da se uopšte ona ističe, kao ni njihova veza. Ona često objavljuje fotografije na Instagramu, ali bez Filipa. A što se njega tiče, on se opekao u vezi sa Ninom Radulović, pa su o svakom njihovom koraku mediji pisali. Od tada on se povukao i ne želi da govori o emotivnom životu i partnerkama - ispričao nam je izvor blizak ovom paru.

Teniser nije želeo da komentariše svoj privatni život.

- Moj privatan život ne bi trebalo da zanima bilo koga. Pričajte o mojim uspesima, ali i o porazima na terenu, a ne o mom ljubavnom životu. Moja odluka je da ne komentarišem privatan život ni sada ni ubuduće - bilo je sve što je rekao Krajinović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aska.rs (@aska.rs) on Apr 25, 2018 at 7:00am PDT


Podsetimo, Filip i Nina su raskinuli početkom leta, a u početku niko od njih dvoje o tome nije želeo da priča. U medijima se spekulisalo su raskinuli jer je Filip prevario Ninu, ali ni to nije potvrđeno. Dokaz da su se Filip i Nina definitivno razišli bio je taj da se više ne prate na društvenoj mreži Instagram.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti