Hajdi Klum je kraljica kostima: Punih 18 godina traje njena tradicija organizovanja zabava za Noć veštica

Hajdi Klum je kraljica kostima: Punih 18 godina traje njena tradicija organizovanja zabava za Noć veštica

Autor: | 31/10/2018

0

Pre 18 godina  Hajdi Klum (45) započela je s organizovanjem Halloween party-ja kojima i dan danas sama ozbiljno pristupa. Naime, nemački model svoje kostime planira nedeljama, čak i mesecima ranije, a da oduševi na Noći veštica brine se ceo njen tim od desetak ljudi.

- Odbrojavanje do Halloween: 18 dana! Moja prvi Halloween party počeo je 2000. Mislila sam da neko treba da organizuje veliki party za noć veštica... pa sam ga ja napravila! Budući da sam Nemica, mislila sam da bi kostim s tradicionalnom haljinom u koži s pletenicama bio zabavan kostim - napisala je glumica uz objavu svog prvog kostima iz 2000.

- Znaš da si spreman za Hajdin parti za Noć veštica kad se pojaviš u kostimu na konju na svojoj sopstvenoj zabavi. Kakva je to bila zabava 2001. - napisala je glumica uz fotografiju kostima.

Ipak, 2003. manekenka je svojim kostimom iznenadila. Pojavila se kao zlatna vanzemaljka, a da joj je svaki detalj bitan dokazuju i njeni zubi koje je obojila u zlatno. Ali, ipak svoje atribute ostavila je otkrivenim, te ih je 'samo' ukrasila šljokicama.

Sledeća žurka, 2005 za Noć veštica posvetila je crvenoj boji i kostimu veštice. Dok su iz njene duge, žarko crvene kose visile ljudske kosti.

Vampirica je bila 2005. godine kad je crvenom bojom tek ukrasila svoje srce. Sva je bila u crnom, pa se u mraku gotovo nije mogla ni primetiti.

Ni trudnoća joj nije smetala da se ne kostimira za omiljenu zabavu. Hajdi je u osmom mesecu trudnoće 2006. bila obučena u jabuku i zmiju koja je simbolizovala sotonu u rajskom vrtu.

Svoju vitku liniju pokazala je godinu dana posle trudnoće kada je na jedan dan odlučila da postane mačkica.

Nakon putovanja u Indiju, koje je glumici, kako je rekla, bilo jedno od najdražih mesta koje je posetila 2008. odlučila je da postane hinduistička boginja Kali. Kovrdžava kosa, nekoliko ruku i glava na ramenu, činli su ovakav impresivan kostim.

Ponovo se u crnom našla 2009. kada je na sebe stavila perje i postala crna vrana.

Ponovo je vanzemaljka bila 2010. godine, ali ovaj put ne u zlatnim tonovima već u crveno-ljubičastoj kombinaciji u kojoj je izgledala neprepoznatljivo.

Iduće godine imala je čak dva partija povodom Noći veštica. Prvo je 29. oktobra bila ljudsko telo s odstranjenom kožom inspirisan kultnim francuskim hororom 'Martyrs'.


A zatim je dva dana posle, na sam dan Noć veštica, postala majmun.

Pre šest godina odlučila se ipak na ženstveniji kostim, pa je bila Kleopatra. Da namesti glavu poslednje kraljice drevnog Egipta bilo joj je potrebno tri sata.

Javnost je najviše iznenadila 2013. kada je postala 30 godina starija. Kako bi njena maska bila što vernija, Klum je 'dobila' bore, staračke pege, proširene vene, sedu kosu, ćelave delove na glavi pa čak i grbu. Svoj 'look' upotpunila je štapom za hodanje, biserima kakve obično nose starice i kostimom koji bi bio 'hit' na nekoj zabavi u staračkom domu.

Ali, 2014. svojom kreacijom javnost je ostavila bez daha. Postala je Buljooki leptir koji je dolepršao među zvanice i ponosno raširio krila izazivao je s jedne strane strahopoštovanje, a s druge strane divljenje.


Pre tri godine gotovo deset sati spremala se da postane Džesika Rebit. Making off video tog spremanja objavila je na društvenoj mreži, a mnogi su obožavaoci tada pomislili da će se prerušiti u Kim Kardašijan.

A 2016. odlučila je da se sredi i uzela je šest sličnih djevojka i pretvorila ih upravo u sebe, tako su srećnice na jedan dan postale Hajdi.

A prošle godine je, kako kaže, napravila najintenzivniji kostim, postala je zver.

hellomagazin.rs Privatna arhiva