Vojvotkinjin blizak prijatelj otkrio: Šta je Megan tražila od bivšeg muža u slučaju da zatrudni

Vojvotkinjin blizak prijatelj otkrio: Šta je Megan tražila od bivšeg muža u slučaju da zatrudni

Autor: | 30/10/2018

0

Vojvotkinja Megan Markl je s bivšim mužem Trevorom Engelsonom potpisala nešto što se zove "ugovor o trudnoći". Time je htela da osigura da njeno dete dobije sav luksuz koji je smatrala potrebnim, ekskluzivno saznaje Dejli mejl.

View this post on Instagram

A post shared by Eugenia Garavani (@eugeniagaravani) on Nov 28, 2017 at 8:05pm PST


Detalje o bivšem životu vojvotkinje od Saseksa otkrio je navodno bliski prijatelj bivše glumice. Markl je prema njegovim rečima bila toliko zabrinuta zbog posledica trudnoće da joj je primarni cilj otpočetka bio da se vrati u formu i na posao. Zato je od Trevora tražila da potpiše da će joj plaćati ličnog trenera i nutricionistu kako bi se čim pre vratila 'holivudsku figuru'. U ugovor je bila uključena i obavezna dadilja, prenosi Dejli mejl.

Ovi detalji iz bivšeg života vojvotkinje objavljeni su samo desetak dana nakon što je otkrila da ona i princ Hari čekaju svoju prvu bebu.

View this post on Instagram

A post shared by Closer Weekly (@closerweekly) on Oct 10, 2018 at 5:25am PDT


Ugovori vezani za trudnoću i decu sve su popularniji u Americi, posebno u Los Anđelesu. Iako se uglavnom odnose na roditeljske obaveze nakon porođaja, Megan se htela osigurati da ne izgubi izgled. Glumica se za producenta Engelsona udala 2011., a ugovor su sklopili koju godinu kasnije nakon što se Markl proslavila ulogom u seriji 'Suits'.

-Tema se pojavila u vreme kad su razmišljali zasnovati porodicu u bliskoj budućnosti. Znala je da je sklona debljanju, gledajući porodičnu istoriju i uvek se užasavala toga, posebno zbog karijere. Kad god se malo udeblja, to joj se vidi na licu pa se htjela osigurati da se brzo vrati u formu za kamere. Zahtevala je ličnog trenera i nutricionista tokom i nakon trudnoće. Razgovarali su i o dadilji, ali najvažnije joj je bilo zdravlje i debljina, rekao je prijatelj vojvotkinje i dodao:

-Megan se možda tek pridružila kraljevskoj porodici, ali oduvek je želela da se prema njoj odnose kao prema princezi.

Objasnio je da se nije radilo o formalnom dokumentu jer advokati nisu bili uključeni, stavili su samo svoje potpise.


Engelson (42) i Markl zaljubili su se 2004., a verili šest godina kasnije. Venčali su se u opuštenoj atmosferi na peščanoj plaži na Jamajci 2011. Veza im se raspala nakon što je Meghan preselila u Toronto gde je snimala 'Suits', dok je Engelson ostao u LA-u. Razdvojili su se dve godine kasnije, a službeno razveli 2014.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: megan markle

Pročitajte još

Najnovije vesti